Πτήση θρίλερ για την Λαγκάρντ - Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε έκανε κατεπείγουσα προσγείωση

Πτήση θρίλερ για την Λαγκάρντ - Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε έκανε κατεπείγουσα προσγείωση Facebook Twitter
0

Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση της American Airlines και στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Κριστίν Λαγκάρντ, έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Εσέισα του Μπουένος Άιρες την Κυριακή, μετέδωσαν ΜΜΕ.

Σύμφωνα τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Clarín και La Nación, αλλά και τον αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό TN, το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τις ΗΠΑ, υπέστη μείωση της πίεσης αέρα στην καμπίνα των επιβατών ενώ βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής κι επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες, όπου προσγειώθηκε.

Η Λαγκάρντ βρισκόταν στην Αργεντινή για τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και των επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Ομάδας των Είκοσι (G20), η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός εξαιτίας του συμβάντος αυτού.

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το συμβάν από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ