Έρευνα: Ψάχνετε την αγάπη; Η κατοχή κρυπτονομισμάτων ίσως σας κάνει πιο ποθητούς

Ζευγάρι σε παγκάκι Facebook Twitter
Nong V on Unsplash
0

Οι καιροί αλλάζουν και όπως φαίνεται επηρεάζουν και τις συντροφικές σχέσεις.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το 33% των Αμερικανών λέει ότι είναι πιο πιθανό να βγει με κάποιον που να αναφέρει ότι ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, σχεδόν 3 στους 4 λένε πως θα ενδιαφερθούν περισσότερο για ένα δεύτερο ραντεβού με ένα άτομο που πλήρωσε τον λογαριασμό με bitcoin, όπως δείχνει έρευνα της eToro, μιας πλατφόρμας κοινωνικής επένδυσης.

Άλλα ψηφιακά στοιχεία, όπως μη ανταλλάξιμα μάρκες ή NFT, είναι επίσης επιθυμητά. Σχεδόν το 20% των singles θα σας έβλεπε πιο ρομαντικά, αν ορίζατε ένα NFT ως εικόνα προφίλ σε μια κοινωνική πλατφόρμα ή ιστότοπο γνωριμιών, διαπίστωσε το eToro.

Το 16% των Αμερικανών δήλωσε ότι έχει επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, συναλλάσσεται ή έχει χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center. Για τους ενήλικες μεταξύ 18 και 29 ετών, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στο 31%, διαπίστωσε ο Pew. Οι άνδρες έχουν επίσης διπλάσιες πιθανότητες από τις γυναίκες να πουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ κρυπτονόμισμα — 22% σε σύγκριση με 10%.
 

Με πληροφορίες CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ