NEO VIDCAST

Το πρώτο κόμικ του Superman πωλήθηκε 3 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο του κόμικ του Superman «έπιασε» 3 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
Twitter
0

Πριν από 84 χρόνια, το 1938, ο Superman έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο των κόμικ στο Action Comics No 1.

Αυτό το τεύχος πωλήθηκε για 3,18 εκατ. δολάρια και έγινε το τρίτο ακριβότερο κόμικ που έχει αγοραστεί ποτέ. Η πώληση έγινε με μεσολάβηση της Goldin Auctions για λογαριασμό ιδιώτη πελάτη της. Το συγκεκριμένο αντίγραφο του περιοδικού της DC Comics ονομάζεται «The Rocket Copy» επειδή διαθέτει μια σφραγίδα με πυραύλους που τοποθετήθηκε από τον 13χρονο που αγόρασε το τεύχος από το περίπτερο το 1938.

Το αντίγραφο έχει λάβει βαθμολογία 6.0 CGC. Άλλα Action Comics που έχουν πουληθεί σε υψηλότερη τιμή βαθμολογήθηκαν με 8,5 CGC (3,25 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2021) και με 9,0 CGC (3,2 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2014). Είναι η πρώτη φορά που το «The Rocket Copy» του Action Comics No. 1 πωλήθηκε σε δημοπρασία.

«Ήταν διασκεδαστικό να δέχομαι προσφορές και η νικητήρια να είναι πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια. Ξέρω ότι θα πάει σε ένα υπέροχο σπίτι!», ανέφερε ο Κεν Γκόλντιν της Goldin Auctions σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διεθνή
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απερίσκεπτοι πολιτικοί τροφοδοτούν τη σφαγή παιδιών σε όλο τον κόσμο», προειδοποιεί ο πρόεδρος της UEFA

Διεθνή / «Απερίσκεπτοι πολιτικοί τροφοδοτούν τη σφαγή παιδιών σε όλο τον κόσμο», προειδοποιεί ο πρόεδρος της UEFA

Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου υπερασπίστηκε με σθένος το πανό «Stop Killing Children», παρά τις αντιδράσεις από φιλοϊσραηλινές και φιλοπαλαιστινιακές ομάδες.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ μπορεί να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη στέγαση - Τι σημαίνει αυτό;

Διεθνή / Ο Τραμπ ενδέχεται να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη στέγαση - Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο του 1976, ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά την κρίση του και οφείλει να το κάνει επίσημα μέσω προεδρικού διατάγματος
LIFO NEWSROOM
Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες από τον εκτοχιασμό του ιστορικού τελεφερίκ Γκλόρια στη Λισαβόνα

Διεθνή / Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες από τον εκτροχιασμό του ιστορικού τελεφερίκ Γκλόρια στη Λισαβόνα

Το Elevador da Glória, που συνδέει την πλατεία Restauradores με το Bairro Alto, αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά τουριστικά αξιοθέατα της πορτογαλικής πρωτεύουσας
LIFO NEWSROOM
Πεκίνο: Πούτιν και Σι συζητούν για «αθανασία» μέσω βιοτεχνολογίας σε «πηγαδάκι» που κατέγραψε μικρόφωνο

Διεθνή / Πεκίνο: Πούτιν και Σι συζητούν για «αθανασία» μέσω βιοτεχνολογίας σε «πηγαδάκι» που κατέγραψε μικρόφωνο

Οι δύο αυταρχικοί ηγέτες μίλησαν για τις δυνατότητες της βιοτεχνολογίας και τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, φτάνοντας μάλιστα να αναφερθούν στην πιθανότητα «αθανασίας»
LIFO NEWSROOM