Πρώην playmate μιλά για τη σχέση της με τον Τραμπ και αποκαλύπτει ότι της πρότεινε χρήματα μετά από σεξουαλική επαφή

Πρώην playmate μιλά για τη σχέση της με τον Τραμπ και αποκαλύπτει ότι της πρότεινε χρήματα μετά από σεξουαλική επαφή Facebook Twitter
0

Μία πρώην Playmate του περιοδικού Playboy, που λέει πως διατηρούσε επί μήνες σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, 10 χρόνια πριν από την εκλογή του, υποστήριξε χθες Πέμπτη στο CNN πως ο Τραμπ της είχε προτείνει χρήματα έπειτα από μια σεξουαλική επαφή.

Η Κάρεν Μακντούγκαλ προσέφυγε την Τρίτη σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε για να μην μιλήσει για τη «ρομαντική σχέση» που είχε επί 10 μήνες το 2006 και το 2007 με τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Στην προσφυγή της λέει πως δέχθηκε 150.000 δολάρια για τη σιωπή της και υποστηρίζει πως τα μισά δόθηκαν στον δικηγόρο της που, σύμφωνα με την ίδια, βρισκόταν σε συνεννόηση με το στρατόπεδο του Τραμπ.

Το πρώην μανεκέν εξήγησε χθες στο CNN πως είχε μια πρώτη σεξουαλική σχέση το 2006 με τον Ντόναλντ Τραμπ σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, λίγο καιρό αφότου η Μελάνια, η σύζυγος του Ντόναλντ, είχε γεννήσει τον γιο τους, τον Μπάρον.

«Μετά τη στενή σχέση μας, προσπάθησε να με πληρώσει. Και δεν ήξερα τι να σκεφτώ», αφηγήθηκε η Μακντούγκαλ στο CNN.

«Τον κοίταξα και του είπα, δεν τα κάνω αυτά, δεν είμαι τέτοιου είδους κορίτσι», πρόσθεσε η πρώην Playmate, η οποία λέει πως το επεισόδιο αυτό την «στενοχώρησε πολύ».

«Με πόνεσε», αφηγήθηκε διευκρινίζοντας πως μετά έκλαψε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που την μετέφερε στο σπίτι της.

Πρώην playmate μιλά για τη σχέση της με τον Τραμπ και αποκαλύπτει ότι της πρότεινε χρήματα μετά από σεξουαλική επαφή Facebook Twitter

Παρά το επεισόδιο αυτό, ο μεγιστάνας και η ίδια πέρασαν στη συνέχεια «πολύ χρόνο μαζί».

«Ήταν μια αληθινή σχέση. Υπήρχαν αισθήματα ανάμεσά μας», υποστήριξε διευκρινίζοντας πως είχε αισθανθεί «ένοχη» απέναντι στη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ.

Από τότε που η σχέση αυτή αποκαλύφθηκε στον Τύπο, η Μακντούγκαλ λέει πως υφίσταται πιέσεις και απειλές για να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους ενώ η νομική ομάδα του Τραμπ δεν σταματά να διαρρέει πληροφορίες που την δυσφημούν για να την εμφανίσει ως αναξιόπιστη.

Η υπόθεσή της γίνεται γνωστή έπειτα από εκείνη της Στόρμι Ντάνιελς, της πορνοστάρ που υποστηρίζει κι αυτή πως είχε μια μυστική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο ανάμεσα στο 2006 και το 2007 και έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ακυρώσει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM