Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ASSOCIATED PRESS
0

Το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων δώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ουκρανία, η οποία μάχεται κατά της ρωσικής εισβολής τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο 47χρονος ηθοποιός διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με την Ουκρανία που συνεχίζει για 14η ημέρα να πλήττεται από τον πόλεμο, καθώς η γιαγιά του από την πλευρά της μητέρα του, Helene Indenbirken, γεννήθηκε στην Οδησσό, σύμφωνα με τον Independent. Το 1917 μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της, τόπος όπου γεννήθηκε η μητέρα του διάσημου ηθοποιού.

Ο Ντι Κάπριο ήταν αρκετά δεμένος με τη γιαγιά του, η οποία πάντα βρισκόταν στο πλάι του ηθοποιού, στηρίζοντάς τον στις όποιες αποφάσεις του στο χώρο της υποκριτικής. Η Indenbirken, η οποία μάλιστα συνόδευε τον Ντι Κάπριο σε πρεμιέρες πολλών ταινιών του, πέθανε σε ηλικία 93 ετών το 2008.

Σύμφωνα με τα Polish News, η δωρεά του ηθοποιού στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Βίσεγκραντ.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM