Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ASSOCIATED PRESS
0

Το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων δώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ουκρανία, η οποία μάχεται κατά της ρωσικής εισβολής τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο 47χρονος ηθοποιός διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με την Ουκρανία που συνεχίζει για 14η ημέρα να πλήττεται από τον πόλεμο, καθώς η γιαγιά του από την πλευρά της μητέρα του, Helene Indenbirken, γεννήθηκε στην Οδησσό, σύμφωνα με τον Independent. Το 1917 μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της, τόπος όπου γεννήθηκε η μητέρα του διάσημου ηθοποιού.

Ο Ντι Κάπριο ήταν αρκετά δεμένος με τη γιαγιά του, η οποία πάντα βρισκόταν στο πλάι του ηθοποιού, στηρίζοντάς τον στις όποιες αποφάσεις του στο χώρο της υποκριτικής. Η Indenbirken, η οποία μάλιστα συνόδευε τον Ντι Κάπριο σε πρεμιέρες πολλών ταινιών του, πέθανε σε ηλικία 93 ετών το 2008.

Σύμφωνα με τα Polish News, η δωρεά του ηθοποιού στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Βίσεγκραντ.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM