Μπρίντνεϊ Σπίαρς: Προκαλεί ξανά ανησυχία στους θαυμαστές της μέσω νέων αναρτήσεων στα social media

Μπρίντνεϊ Σπίαρς: Προκαλεί ξανά ανησυχία στους θαυμαστές της μέσω νέων αναρτήσεων στα social media Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EPA
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί ξανά ανησυχία στους θαυμαστές της, μετά τις νέες αναρτήσεις της στα social media.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς την Τρίτη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο διακρίνεται να τραγουδά με φόντο το φανερά ακατάστατο σπίτι της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να τραγουδά το κομμάτι «Unfaithful» της Ριάνα και από πίσω φαίνονται σκυλιά να τρέχουν, ενώ ένας θαυμαστής της επεσήμανε σε σχόλιο πως έχει περιττώματα στο πάτωμα, όπου είναι διάσπαρτα και άλλα αντικείμενα, όπως ένα διπλωμένο χαλί.

«Παίζοντας με τα φώτα και καθαρίζοντας το σπίτι μου σαν να μην υπάρχει αύριο» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει κατακλειστεί από αρνητικά σχόλια.


«Θυμάμαι που έλεγαν ότι θα αντικαταστήσει την Τζάνετ Τζάκσον παλιά. Είναι λυπηρό να τη βλέπει κανείς έτσι», «Πώς γίνεται να μην ανησυχούν περισσότεροι άνθρωποι για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και αυτά που ανεβάζει στο Instagram;», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια προκαλεί την ανησυχία των φαν της με τις αναρτήσεις της, καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου χορεύει φορώντας ένα χρυσό φόρεμα, αποκαλύπτοντας το στήθος της, το οποίο στη συνέχεια κάλυψε με emojis λουλουδιών.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM