Πιθανόν να μη δώσει τέλος στη ζωή της αύριο η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ

Πιθανόν να μη δώσει τέλος στη ζωή της αύριο η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ Facebook Twitter
6

Η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ η οποία έχει διαγνωστεί με τον πιο επιθετικό καρκίνο του εγκεφάλου και προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν ανακοίνωσε ότι την 1η Νοεμβρίου θα δώσει μόνη της τέλος στη ζωή της, επιδιώκοντας έναν «αξιοπρεπή θάνατο», φαίνεται τώρα να το ξανασκέπτεται.

Η Μπρίτανι Μέιναρντ εξηγεί σε νέο video ότι αισθάνεται αρκετά καλά και δεν βρίσκει την αυτοκτονία «το σωστό πράγμα αυτή τη στιγμή».

 «Αισθάνομαι ακόμη αρκετά καλά και εξακολουθώ να είμαι χαρούμενη –ακόμη γελάω αρκετά με τους φίλους και την οικογένειά μου- και δεν μου φαίνεται σαν να είναι το σωστό πράγμα αυτή τη στιγμή», αναφέρει στο video σημειώνοντας πάντως ότι πρόκειται απλώς για μια αναβολή θανάτου αφού «αισθάνομαι ότι αρρωσταίνω όλο και περισσότερο».

Η 27χρονη δίχασε τις ΗΠΑ όταν είχε ανακοινώσει ότι θα επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορεί να υποφέρει τους τρομερούς πονοκεφάλους. Για αυτό και μετακόμισε από την Καλιφόρνια στο Όρεγκον όπου ο υποβοηθούμενος θάνατος επιτρέπεται.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια