Πιθανόν να μη δώσει τέλος στη ζωή της αύριο η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ

Πιθανόν να μη δώσει τέλος στη ζωή της αύριο η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ Facebook Twitter
6

Η 27χρονη καρκινοπαθής από τις ΗΠΑ η οποία έχει διαγνωστεί με τον πιο επιθετικό καρκίνο του εγκεφάλου και προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν ανακοίνωσε ότι την 1η Νοεμβρίου θα δώσει μόνη της τέλος στη ζωή της, επιδιώκοντας έναν «αξιοπρεπή θάνατο», φαίνεται τώρα να το ξανασκέπτεται.

Η Μπρίτανι Μέιναρντ εξηγεί σε νέο video ότι αισθάνεται αρκετά καλά και δεν βρίσκει την αυτοκτονία «το σωστό πράγμα αυτή τη στιγμή».

 «Αισθάνομαι ακόμη αρκετά καλά και εξακολουθώ να είμαι χαρούμενη –ακόμη γελάω αρκετά με τους φίλους και την οικογένειά μου- και δεν μου φαίνεται σαν να είναι το σωστό πράγμα αυτή τη στιγμή», αναφέρει στο video σημειώνοντας πάντως ότι πρόκειται απλώς για μια αναβολή θανάτου αφού «αισθάνομαι ότι αρρωσταίνω όλο και περισσότερο».

Η 27χρονη δίχασε τις ΗΠΑ όταν είχε ανακοινώσει ότι θα επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορεί να υποφέρει τους τρομερούς πονοκεφάλους. Για αυτό και μετακόμισε από την Καλιφόρνια στο Όρεγκον όπου ο υποβοηθούμενος θάνατος επιτρέπεται.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια