Πέθανε τελικά η «βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο»

Πέθανε τελικά η «βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο» Facebook Twitter
0

Πέθανε τελικά η γυναίκα που έγινε γνωστή ως η βαρύτερη στον κόσμο, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την γιορτή των 37ων γενεθλίων της.

Η Eman Abdul Atti πέθανε τη Δευτέρα στις 10:36 π.μ., λόγω επιπλοκών από καρδιακές παθήσεις και νεφρική δυσλειτουργία, σύμφωνα με δήλωση του νοσοκομείου Burjeel στο Αμπού Ντάμπι, όπου νοσηλευόταν.

Πέθανε τελικά η «βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο» Facebook Twitter

Το νοσοκομείο εξέδωσε τη δήλωση έξι ώρες μετά το θάνατό της γυναίκας που είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 9 Σεπτεμβρίου.

"Οι προσευχές και τα συλλυπητήρια μας πηγαίνουν  στην οικογένειά της", αναφέρει στην ανακοίνωση.

Πέθανε τελικά η «βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο» Facebook Twitter

Η 37χρονη ζύγιζε 500 κιλά και είχε να βγει από το σπίτι της 25 χρόνια, μέχρι που μεταφέρθηκε με ειδική κατασκευή στην Ινδία για να υποβληθεί σε επέμβαση, μετά τη διαδικτυακή καμπάνια για τη συλλογή χρημάτων, ακριβώς για αυτό το σκοπό.

Στο νοσοκομείο του Αμπού Ντάμπι νοσηλευόταν από τον Απρίλιο και βρισκόταν υπό την επίβλεψη 20 γιατρών εμπειρογνωμόνων. Τον Ιούνιο φάνηκε να παίρνει η υγεία της μια θετική στροφή, καθώς ήταν σε θέση να καθίσει και να τρώει μόνη της. 

Πέθανε τελικά η «βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο» Facebook Twitter

Τα προβλήματα για την Eman εμφανίστηκαν από τη γέννηση της ακόμη, όταν γεννήθηκε υπέρβαρη και συνέχισε να αναπτύσσεται υπερβολικά γρήγορα, συναντώντας δυσκολίες ακόμη και να περπατήσει. Λόγω του πάχους της δεν πήγε ποτέ στο σχολείο. Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πρόβλημα της δημιουργήθηκε από την μεγάλη συγκράτηση υγρών από τον οργανισμό της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που «γδέρνει» την πολιτική του εικόνα;

Διεθνή / Explainer: Γιατί ο Μακρόν επιμένει σε ένα νομοσχέδιο που φθείρει την πολιτική του εικόνα;

Οι πραγματικοί λόγοι της οργής των Γάλλων, τα ποσά των συντάξεων που θα λαμβάνουν μετά τη μεταρρύθμιση και η εμπλοκή του... Μπραντ Πιτ στην κουβέντα για το γαλλικό συνταξιοδοτικό.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ