Πεντάγωνο-UFO: Ετοιμάζεται έκθεση για τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα

Πεντάγωνο-UFO: Ετοιμάζεται έκθεση για τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα Facebook Twitter
0

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μίλησε πρόσφατα στο The Late Late Show για τα UFO και είπε ότι υπάρχουν θεάσεις ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) τις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα ανέφερε ότι όταν είχε εκλεγεί την πρώτη φορά, είχε ρωτήσει εάν κάποιος στη κυβέρνησή του μελετούσε κρυφά το θέμα αυτό. Η απάντηση, ήταν αρνητική. Όπως εξήγησε, υπάρχουν ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι, πώς κινούνται κλπ.

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ σύμφωνα με νομοσχέδιο 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ψήφισε το Κογκρέσο τον Δεκέμβριο του 2020, δίνει τη δυνατότητα στο Πεντάγωνο και ορισμένους οργανισμούς πληροφοριών να καταρτίσουν μια έκθεση η οποία θα περιέχει επιβεβαιωμένες παρατηρήσεις τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων. Η έκθεση αυτή αναμένεται να παραδοθεί την 1η Ιουνίου και τουλάχιστον μέρος της θα δημοσιοποιηθεί και στο ευρύ κοινό.

Τι θα περιέχει η έκθεση

Σε άρθρο του στο NBC, ο Σεθ Σόστακ, αστρονόμος στο Ινστιτούτο SETI, εξετάζει τις πιθανές εξηγήσεις που μπορεί να αναφέρονται στην έκθεση. Θα μπορούσε να είναι η «μεγάλη αποκάλυψη», τουλάχιστον για πολλούς Αμερικανούς που είναι πεπεισμένοι ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη, είπε και πρόσθεσε ότι εδώ και τρία χρόνια πολλοί έχουν ενθουσιαστεί από τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Τα συγκεκριμένα είναι ανεπίσημα γνωστά ως “FLIR”, “GOFAST” και “GIMBAL”, και έχουν τραβηχτεί από υπέρυθρες κάμερες όπλων. Ορισμένοι θεωρούν αυτά τα παράξενα αντικείμενα την αρχή της «αποκάλυψης». Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες που θα δημοσιοποιηθούν θα αποδεικνύουν αν ο εναέριος χώρος όντως παραβιάζεται από εξωγήινα ιπτάμενα αντικείμενα.

Σε αυτή την αποκάλυψη τουλάχιστον ελπίζουν οι λάτρεις των UFO. Πάντως η ακαδημαϊκή κοινότητα δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ