Πατέρας αυτοκτόνησε στο Facebook Live εξαιτίας του αρραβώνα της κόρης του

Πατέρας αυτοκτόνησε στο Facebook Live εξαιτίας του αρραβώνα της κόρης του Facebook Twitter
2

Ένας πατέρας στην Τουρκία, αναστατωμένος από το γεγονός πως η κόρη του αρραβωνιάστηκε χωρίς την άδειά του, αυτοκτόνησε στο Facebook Live ενώ σοκαρισμένοι θεατές αντιδρούσαν με emojis και του ζητούσαν να σταματήσει.


Η σοκαριστική σκηνή δείχνει τον 54χρονο Ayhan Uzun από το Kayseri στην κεντρική Τουρκία, να μιλά κατευθείαν στην κάμερα και ξαφνικά να βγάζει ένα όπλο, να το στρέφει στο κεφάλι του και να πυροβολεί. Αμέσως μετά ο Uzun καταρρέει στο πάτωμα.


«Αντίο, φεύγω, να φροντίζεις τον εαυτό σου», είπε ο Uzun λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα στο βίντεο, ο Uzun, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι τη στιγμή της αυτοκτονίας, δήλωσε ότι επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του επειδή η κόρη του δεν ζήτησε την άδειά του πριν τον αρραβώνα.

Πρόσθεσε πως δεν θέλει στην κηδεία του αυτούς που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία και είπε πως έμαθε από το τηλέφωνο για την ευχάριστη μέρα στη ζωή της κόρης του.

Πατέρας αυτοκτόνησε στο Facebook Live εξαιτίας του αρραβώνα της κόρης του Facebook Twitter


«Κανείς δεν με ρώτησε», είπε ο Uzun. «Κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν άντρα, ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και χωρίς να έχει δικαίωμα, ενέκρινε τον γάμο της κόρης μου... Κανείς δεν είπε ότι ο πατέρας αυτού του κοριτσιού είναι ζωντανός, αν και θα περίμενα από την κόρη και την οικογένειά μου να πουν:"Έλα να είσαι μαζί μας πατέρα"».


«Σε λίγο θα τερματίσω τη ζωή μου με το όπλο που κρατάω στα χέρια μου», είπε πριν αγνοήσει τις εκκλήσεις από φίλους και συγγενείς που παρακολουθούσαν.


Η οικογένεια του Uzun τον βρήκε νεκρό λίγο αργότερα.


Ένας εκπρόσωπος στο Facebook, σε μια δήλωση αναφέρει ότι η εταιρεία ήταν «πολύ λυπημένη» για το βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.


«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από αυτή την τραγωδία. Δεν επιτρέπουμε την προώθηση αυτοτραυματισμού ή αυτοκτονίας στο Facebook και θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν μια ασφαλή εμπειρία στο Facebook. Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουμε τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο», προσθέτει η ανακοίνωση.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Από το να σκοτώσει την κόρη του ή το γαμπρό του, χίλιες φορές αυτό που έκανε. Μακάρι το παιδί του να μην κατακλυστει από τύψεις και ενοχές για την αυτοχειρια του θεοπαλαβου.