Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη

Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη Facebook Twitter
3

Η ολλανδική αστυνομία, που έχει τεθεί σε συναγερμό για την ύπαρξη απειλής ασφαλείας στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα που τελούσε σε σύγχυση ο οποίος φώναξε "Βόμβα!" ενώ επέβαινε σε λεωφορείο, αλλά δεν βρήκε αποδείξεις για σοβαρή απειλή, δήλωσε μία εκπρόσωπος.

 

Η αστυνομία διενεργεί ελέγχους σε οχήματα κοντά στο αεροδρόμιο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, από την περασμένη εβδομάδα αφού έλαβε πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών για μια πιθανή απειλή.

 

Ο άνδρας που είχε βγάλει τα ρούχα του, κρατήθηκε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου ενώ η αστυνομία ερευνούσε το λεωφορείο. Το περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητοδρόμους της Ολλανδίας.

 

Έπειτα από τις επιθέσεις ισλαμιστών μαχητών στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στη Γερμανία, η Ολλανδία θεωρείται πιθανός στόχος, επειδή υποστηρίζει τις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια