Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη

Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη Facebook Twitter
3

Η ολλανδική αστυνομία, που έχει τεθεί σε συναγερμό για την ύπαρξη απειλής ασφαλείας στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα που τελούσε σε σύγχυση ο οποίος φώναξε "Βόμβα!" ενώ επέβαινε σε λεωφορείο, αλλά δεν βρήκε αποδείξεις για σοβαρή απειλή, δήλωσε μία εκπρόσωπος.

 

Η αστυνομία διενεργεί ελέγχους σε οχήματα κοντά στο αεροδρόμιο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, από την περασμένη εβδομάδα αφού έλαβε πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών για μια πιθανή απειλή.

 

Ο άνδρας που είχε βγάλει τα ρούχα του, κρατήθηκε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου ενώ η αστυνομία ερευνούσε το λεωφορείο. Το περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητοδρόμους της Ολλανδίας.

 

Έπειτα από τις επιθέσεις ισλαμιστών μαχητών στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στη Γερμανία, η Ολλανδία θεωρείται πιθανός στόχος, επειδή υποστηρίζει τις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια