Απεργία την Πρωτομαγιά

Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη

Ολλανδία: Επιβάτης λεωφορείου έβγαλε τα ρούχα του, φώναξε "βόμβα" και συνελήφθη Facebook Twitter
3

Η ολλανδική αστυνομία, που έχει τεθεί σε συναγερμό για την ύπαρξη απειλής ασφαλείας στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα που τελούσε σε σύγχυση ο οποίος φώναξε "Βόμβα!" ενώ επέβαινε σε λεωφορείο, αλλά δεν βρήκε αποδείξεις για σοβαρή απειλή, δήλωσε μία εκπρόσωπος.

 

Η αστυνομία διενεργεί ελέγχους σε οχήματα κοντά στο αεροδρόμιο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, από την περασμένη εβδομάδα αφού έλαβε πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών για μια πιθανή απειλή.

 

Ο άνδρας που είχε βγάλει τα ρούχα του, κρατήθηκε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου ενώ η αστυνομία ερευνούσε το λεωφορείο. Το περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητοδρόμους της Ολλανδίας.

 

Έπειτα από τις επιθέσεις ισλαμιστών μαχητών στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στη Γερμανία, η Ολλανδία θεωρείται πιθανός στόχος, επειδή υποστηρίζει τις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή.

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια