Οι Fugees ακύρωσαν το reunion τουρ- Λόγω της πανδημίας

Οι Fugees ακύρωσαν το reunion τουρ- Λόγω της πανδημίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Πέρασαν 15 χρόνια για να ανακοινώσουν οι Fugees το reunion για μια σειρά συναυλιών, αλλά τελικά η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια για αυτή την περιοδεία. 

Η χιπ χοπ μπάντα ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται το reunion tour, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Ήδη, τον Οκτώβριο είχαν αναβάλει τις εμφανίσεις τους για τις αρχές του 2022, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. 

«Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση, αλλά η επετειακή περιοδεία μας δεν θα είναι δυνατόν να γίνει», ανακοίνωσαν οι Fugees μέσω Instagram. Οι Lauryn Hill, Wyclef Jean και Pras Michel είχαν αποφασίσει να κάνουν το reunion με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από το άλμπουμ «The Score». 

«Η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει δύσκολες τις συνθήκες για περιοδεία και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς οι φαν μας και εμείς», ανέφεραν στην ανάρτηση. 

«Υπήρξε η ιδέα να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια από το The Score, αλλά βλέπουμε τώρα ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να να επανέλθουμε σε αυτή τη δουλειά», συμπλήρωσαν. 

Η μπάντα εμφανίστηκε μαζί για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια τον Σεπτέμβριο, στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του Global Citizen Live. «Αν η τύχη, η δημόσια ασφάλεια και το πρόγραμμα το επιτρέψει,  ελπίζουμε να το ξανακάνουμε σύντομα κάποια στιγμή», ανέφεραν στην ανάρτηση.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ