Ο Ράιαν Ρέινολντς σχολίασε μια πρόσφατη συνέντευξη του Τζέραρντ Μπάτλερ, που είπε ότι δεν βλέπει τις ταινίες του Ρέινολντς.

 

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος πρωταγωνιστής του Deadpool αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σχόλιο για την προώθηση των φιλανθρωπικών προσπαθειών του με την σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι. 

 

«Το πιστεύετε ότι ο Τζέραρντ Μπάτλερ δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Free Guy», έγραψε στο Instagram, απευθύνοντας στη συνέχεια μια ερώτηση σε παρόμοιο ύφος όπου ανέφερε τα μη κυβερνητικές οργανώσεις ACLU Foundation και NAACP Legal Defense Fund. 

 

«Η σειρά των ερωτήσεων έγινε για το ίντερνετ, όχι βάσει σημασίας», πρόσθεσε. 

 

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο UNILAD, ο Τζέραρντ Μπάτλερ απάντησε στη σύγκριση της ταινίας «Gamer», που έκανε ο ίδιος το 2009, με την πρόσφατη ταινία δράσης του Ρέινολντς, «Free Guy».

 

Στο Gamer, ο Μπάτλερ υποδύεται έναν μελλοθάνατο που συμμετέχει σε ένα online παιχνίδι, όπου άνθρωποι απ' έξω μπορούν να ελέγξουν τους παίκτες. Στο Free Guy, ο Ρέινολντς κάνει έναν ταμία τράπεζας που σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι χαρακτήρας non-player (NPC) σε ένα ανοιχτό, παγκόσμιο βιντεοπαιχνίδι. 

 

«Βασικά δεν ξέρω τι είναι ο Free Guy», είπε ο 51χρονος ηθοποιός, με την Alexis Louder (συμπρωταγωνίστρια του Μπάτλερ στην ταινία Copshop) να τον ενημερώνει πως πρόκειται την τελευταία δουλειά του Ρέινολντς. 

 

«Σκ**α, αυτή είναι;», απάντησε ο Μπάτλερ. «Δεν βλέπω ταινίες του Ράιαν Ρέινολντς».