Ο Τζάστιν Μπίμπερ τα «έβαλε» με την H&M: «Είναι σκουπίδια, δεν έδωσα έγκριση»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ τα «έβαλε» με την H&M: «Είναι σκουπίδια, δεν έδωσα έγκριση» Facebook Twitter
0

Έξαλλος με την H&M είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς η εταιρεία ρούχων κυκλοφόρησε προϊόντα που φέρουν το όνομα και το πρόσωπό του.

Μέσα από InstaStories, ο τραγουδιστής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του με το γεγονός, εξαπολύοντας επίθεση στην H&M για την χρήση του ονόματός του, χωρίς την άδειά του.

«Δεν ενέκρινα καμία από τις συλλογές της H&M… Όλα χωρίς την άδεια και την έγκρισή μου» έγραψε ο Μπίμπερ και πρόσθεσε: «Δεν θα τα αγόραζα αν ήμουν στη θέση σας».

Σε δεύτερο story, ο Τζάστιν Μπίμπερ χρησιμοποίησε πιο σκληρή γλώσσα κατά της εταιρείας. «Τα προϊόντα της H&M που έφτιαξαν για μένα, είναι σκουπίδια και δεν τα ενέκρινα. Μην τα αγοράσετε», σημείωσε.

Η απάντηση της H&M για τη σειρά με τον Τζάστιν Μπίμπερ

Η H&M κυκλοφόρησε σειρά αφιερωμένη στον Τζάστιν Μπίμπερ, κοσμώντας με το πρόσωπό του από φούτερ και T-Shirt μέχρι τσάντες.

Σε δήλωσή του στο CNN εκπρόσωπος της H&M σχολίασε τις αναρτήσεις του Τζάστιν Μπίμπερ, υπογραμμίζοντας ότι η εταιρεία ακολουθεί την νόμιμη διαδικασία. 

«Όπως με όλα τα άλλα αδειοδοτημένα προϊόντα και συνεργασίες, η H&M ακολούθησε τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης», ανέφερε η δήλωση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM