Ο Τραμπ στο Μεξικό - στη χώρα που ο ίδιος πιστεύει πως είναι γεμάτη βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών

Ο Τραμπ στο Μεξικό - στη χώρα που ο ίδιος πιστεύει πως είναι γεμάτη βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών Facebook Twitter
0

Ο Τραμπ έχει κατηγορήσει το Μεξικό ότι στέλνει βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών στις ΗΠΑ και έχει κάνει πολλές προβοκατόρικες δηλώσεις για το λαό αυτό, εξοργίζοντας τους Μεξικανούς.

Όμως σήμερα, ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο θα έχει τελικά μια ιδιωτική συνάντηση με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, όπως επιβεβαίωσαν οι υπηρεσίες του μέσω του Twitter.


Η μεξικανική προεδρία διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος της χώρας απηύθυνε πρόκληση στον Τραμπ και στην αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον να ταξιδέψουν στο Μεξικό για συνομιλίες και η ομάδα των Τραμπ την ενημέρωσε πως την αποδέχθηκε. Εκπρόσωπος της μεξικανικής προεδρίας είπε πως η συνάντηση θα γίνει στο Μεξικό και οι λεπτομέρειες ακόμη διευθετούνται.

Νωρίτερα, και ο Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε στο Twitter ότι σήμερα πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Μεξικού.


Με την ανάρτησή του αυτή ο Τραμπ επιβεβαίωσε πληροφορίες πολλών αμερικανικών ΜΜΕ, με βάση τις οποίες ο υποψήφιος επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα με τον μεξικανό πρόεδρο καθώς διασαφηνίζει το πρόγραμμά του για την τύχη των 11 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών που ζουν στις ΗΠΑ σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της χώρας.


Ο Τραμπ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα, περί τις 05:00 ώρα Ελλάδας) σε μια προεκλογική εκδήλωση στο Έβερετ, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Στο επίσημο πρόγραμμά του είναι επίσης μια συγκέντρωση στο Φοίνιξ της Αριζόνας – σε μικρή απόσταση από τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό – όπου θα μιλήσει για την παράνομη μετανάστευση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM