Ο Τραμπ παραδέχτηκε την ήττα του για λίγο, μετά άλλαξε γνώμη και τουίταρε ξανά

Ο Τραμπ παραδέχτηκε την ήττα του για λίγο, μετά άλλαξε γνώμη και τουίταρε ξανά Facebook Twitter
EPA
0

Λίγες ώρες κράτησε η παραδοχή ήττας από τον Ντόναλντ Τραμπ που σχεδόν τελικά άλλαξε γνώμη και αμφισβήτησε εκ νέου τον νικητή Τζο Μπάιντεν, με νέο Tweet του. 

«Είναι ο νικητής (σ.σ ο Μπάιντεν) μόνο στα μάτια των μέσων ενημέρωσης ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι εκλογές ήταν ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ!», έγραψε ο Τραμπ, με το Twitter να προειδοποιεί με ειδική σήμανση τους χρήστες ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός για τις εκλογές αμφισβητείται. 

Νωρίτερα ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ φάνηκε να αναγνωρίζει - για πρώτη φορά δημοσίως - πως ο Δημοκρατικός αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών, έστω και μέσω αιχμών για την αξιοπιστία των εκλογών. 


«'Κέρδισε επειδή οι Εκλογές ήταν Πειραγμένες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν επιτράπηκε, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια Ακροαριστερή ιδιωτική εταιρεία, την Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε να πληροί καν τις προϋποθέσεις για το Τέξας (όπου κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα Ψεύτικα και Σιωπηλά ΜΜΕ & άλλα», έγραφε σήμερα το πρωί στο Twitter ο Τραμπ και η πλατφόρμα έσπευσε να «μαρκάρει» την ανάρτησή του ως αμφισβητούμενη.

Παρά την οργισμένη στάση του Τραμπ, ο Μπάιντεν επικράτησε σε μια σειρά από πολιτείες-κλειδιά που ο ΄απερχόμενος πρόεδρος είχε κερδίσει το 2016. Άλλωστε ο Μπάιντεν συγκέντρωσε και 5.5 εκατομμύρια περισσότερες ψήφους από τον Τραμπ.


Το επιτελείο του Τραμπ έχει προβεί σε αγωγές επιχειρώντας να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα σε πολλές πολιτείες, χωρίς να διαφαίνεται επιτυχία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΜΠΑΝ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Κρίσιμες εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν vs Μαγιάρ - Τέλος εποχής ή 5η θητεία για τον σύμμαχο του Τραμπ;

Οι Ούγγροι άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες μπορεί να τερματίσουν την επί 16 χρόνια διακυβέρνηση της Ουγγαρίας από τον Βίκτορ Όρμπαν ή να τον διατηρήσουν για μια πέμπτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM