Ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που λέει συνεχώς

Ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που λέει συνεχώς Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε απότομα την χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, όταν μια ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που ο ίδιος έχει επαναλάβει πολλές φορές.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραχώρησε το Σάββατο συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις γηπέδου γκολφ που του ανήκει στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ -την δεύτερη μέσα σε δυο ημέρες. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο της κυβέρνηση να προσφερθεί βοήθεια σε εκατομμύρια Αμερικανούς που απειλούνται με έξωση από τα σπίτια τους και πλήττονται από την ανεργία εξαιτίας της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο η συνέντευξη Τύπου έληξε απότομα όταν η δημοσιογράφος του CBS, Πόλα Ράιντ, τον ρώτησε ευθέως για έναν ισχυρισμό του που είναι ψευδής, αλλά έχει επανειλημμένα διατυπώσει.

«Γιατί συνεχίζετε να λέτε πως περάσατε το Veterans Choice;», ήταν η ερώτηση της ρεπόρτερ, που αναφερόταν στον σχετικό νόμο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη βετεράνων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να δώσει τον λόγο σε άλλο δημοσιογράφο αλλά η Ράιντ επέμεινε. «Πέρασε το 2014. Ήταν ψευδής δήλωση, κύριε», συνέχισε η ρεπόρτερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου πως είχε περάσει την Veterans Choice Act, η οποία επιτρέπει σε βετεράνους να εκμεταλλεύονται τα υγειονομικά τους προνόμια και εκτός συμβεβλημένων νοσοκομείων. 

Στην πραγματικότητα, την συγκεκριμένη ΠΝΠ είχε περάσει το 2014 ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση πολλές φορές, διακόπτοντας τελικά την ενημέρωση υπό τα χειροκροτήματα των υποστηρικτών του.

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM