Ο Τομ Χανκς εμφανίζεται σε διαφήμιση- Αλλά δεν είναι αυτός

Ο Τομ Χανκς εμφανίζεται σε διαφήμιση- Αλλά δεν είναι αυτός Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το πρόσωπο του Τομ Χανκς φιγουράρει σε μια διαφήμιση για οδοντιατρικές υπηρεσίες. Μόνο που δεν είναι ο ίδιος ο ηθοποιός, παρά ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Τομ Χανκς προειδοποίησε τους θαυμαστές του ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη διαφήμιση. 

«Προσοχή! Κυκλοφορεί ένα βίντεο που προωθεί κάποιες οδοντιατρικές υπηρεσίες, με εμένα μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό», έγραψε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του, όπου έχει 9,5 εκατομμύρια followers και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εν λόγω βίντεο. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει εκφράσει στο παρελθόν ανησυχίες για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. «Το είδαμε να έρχεται αυτό», είχε πει σε podcast στις 18 Απριλίου, λίγες ημέρες προτού κηρύξουν την απεργία τους οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ, επειδή ανησυχούσαν πως η χρήση ΑΙ μπορεί να υπονομεύσει τη δουλειά των δημιουργών. 

«Δεν είναι μόνο καλλιτεχνική πρόκληση, αλλά και νομική», είχε πει τότε ο Τομ Χανκς. Την προηγούμενη εβδομάδα οι σεναριογράφοι σταμάτησαν την απεργία, έπειτα από συμφωνία με τα στούντιο. Αντίθετα, η απεργία των ηθοποιών- που ξεκίνησε πιο μετά- συνεχίζεται. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ