Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον πατέρα και τον αδελφό του- Αλλά οι συνομιλίες «δεν ήταν παραγωγικές»

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον πατέρα και τον αδελφό του- Αλλά οι συνομιλίες «δεν ήταν παραγωγικές» Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Ο πρίγκιπας Χάρι συνομίλησε με τον αδελφό του και τον πατέρα του, μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αλλά αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν «παραγωγικές», σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Το ζευγάρι είναι ανακουφισμένο με το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη διάλογος, αλλά είναι αναστατωμένοι επειδή ρεπορτάζ που είναι «πολύ δυσφημιστικά για την Μέγκαν» εξακολουθούν να εμφανίζονται στα ΜΜΕ, σύμφωνα με την Γκέιλ Κινγκ.

 

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος είχε καλύψει τον γάμο του ζευγαριού το 2018, είναι στενή φίλη της Γουίνφρεϊ, ενώ ήταν ανάμεσα στους 20 καλεσμένους από τον στενό κύκλο της Μέγκαν Μαρκλ που είχαν παραστεί στο baby shower που είχε κάνει η δούκισσα του Σάσεξ στη Νέα Υόρκη πριν από τη γέννηση του Άρτσι.

 

Η συμπαρουσιάστρια του «This Morning» στο CBS είπε στην εκπομπή ότι ο πρίγκιπας Χάρι συνομίλησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

 

«Τους τηλεφώνησα για να δω πώς νιώθουν και είναι αλήθεια ότι ο Χάρι έχει μιλήσει με τον αδελφό του και επίσης έχει μιλήσει με τον πατέρα του», είπε η Κινγκ και συμπλήρωσε ότι της είπαν πως «αυτές οι συζητήσεις δεν ήταν παραγωγικές, αλλά χαίρονται γιατί τουλάχιστον ξεκίνησε ένας διάλογος».

 

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη ότι αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί το ζευγάρι είναι «ότι το παλάτι εξακολουθεί να τους λέει ότι θέλουν να το λύσουν ιδιωτικά, αλλά αυτές οι ψευδείς ιστορίες βγαίνουν και είναι πολύ δυσφημιστικές για την Μέγκαν. Κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμη στην Μέγκαν».

 

Το μόνο που ήθελε το ζευγάρι ήταν ένας «διάλογος», αλλά κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν επικοινώνησε με την Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να συζητήσει μαζί της τα όσα είπε στη συνέντευξη, ότι της αρνήθηκαν τη βοήθεια όταν έκανε αυτοκτονικές σκέψεις, όταν ήταν ενεργό μέλος της οικογένειας, σύμφωνα με την Κινγκ.

 

Η Γκέιλ Κινγκ αναφέρθηκε και στην έρευνα που γίνεται για τους ισχυρισμούς περί bullying που διατύπωσαν άτομα που συνεργάστηκαν με την Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι. «Το θέμα αναφέρθηκε το 2018 και τώρα υπάρχει μια έρευνα για bullying από την Μέγκαν Μαρκλ, όταν οποιοσδήποτε που έχει δουλέψει μαζί της θα σας πει ακριβώς ποια είναι», είπε η δημοσιογράφος.

 

«Είναι ένα πραγματικά γλυκό, τρυφερό άτομο. Και η Μέγκαν έχει έγγραφα για να υποστηρίξει όσα είπε στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Τα πάντα», συμπλήρωσε η Κινγκ.

 

Με πληροφορίες από Times

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Diddy: Αντικαταστάθηκε μαύρος ένορκος - Φυλετική προκατάληψη καταγγέλλει η υπεράσπιση

Διεθνή / Δίκη Diddy: Αντικαταστάθηκε μαύρος ένορκος - Φυλετική προκατάληψη καταγγέλλει η υπεράσπιση

Ο δικαστής δήλωσε ότι εντόπισε «πολλαπλές αντιφάσεις» στις απαντήσεις του ενόρκου, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει πρόθεση να παραπλανήσει το δικαστήριο ώστε να εξασφαλίσει θέση στο σώμα ενόρκων
LIFO NEWSROOM
USS Nimitz

Διεθνή / Μήνυμα αποτροπής προς το Ιράν: Αλλαγή πορείας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Nimitz προς τη Μέση Ανατολή

Η παρουσία του Nimitz επιτρέπει ταχεία αντίδραση σε ενδεχόμενες κρίσεις, ενώ ενισχύει την προστασία των θαλάσσιων οδών (όπως τα Στενά του Ορμούζ), που είναι κρίσιμες για το παγκόσμιο εμπόριο ενέργειας
LIFO NEWSROOM
Οι επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ αποκαλύπτουν πλήρη έλλειψη καταφυγίων για παλαιστινιακές πόλεις

Διεθνή / Ισραήλ: Οι επιθέσεις του Ιράν αποκαλύπτουν έλλειψη καταφυγίων σε παλαιστινιακές πόλεις

Τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν από ιρανικό πλήγμα στην πόλη Ταμρά κοντά στη Χάιφα, αναδεικνύοντας τις ελλείψεις σε καταφύγια και τις ανισότητες που βιώνουν οι Παλαιστίνιοι πολίτες του Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Politico: Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης προετοιμάζονται για τον πόλεμο

Politico / Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης προετοιμάζονται για τον πόλεμο

Ποιες χώρες μετατρέπουν υπόγεια σε χειρουργεία, εκπαιδεύουν προσωπικό στην αντιμετώπιση πολεμικών τραυμάτων και εξοπλίζονται με αλεξίσφαιρα γιλέκα, γεννήτριες ρεύματος και κινητές ιατρικές μονάδες για μαζικά περιστατικά
LIFO NEWSROOM
Επιστρέφουν οι τελευταίοι ακτιβιστές του Madleen μετά την ισραηλινή αναχαίτιση καθ’ οδόν προς τη Γάζα

Διεθνή / Επιστρέφουν οι τελευταίοι ακτιβιστές του Madleen μετά την ισραηλινή αναχαίτιση καθ’ οδόν προς τη Γάζα

Το Ισραήλ απέλασε όλους τους επιβαίνοντες του πλοίου που επιχείρησε να μεταφέρει συμβολική ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας στον αποκλεισμένο παλαιστινιακό θύλακα
LIFO NEWSROOM