Ο Μπερλουσκόνι βγήκε από το νοσοκομείο - Τι δήλωσε

Ο Μπερλουσκόνι βγήκε από το νοσοκομείο - Τι δήλωσε Facebook Twitter
EPA
0

Ο Σίλβο Μπερλουσκόνι, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας. 

Ο 82χρονος Σίλβο Μπερλουσκόνι, τέσσερις φορές πρωθυπουργός, δήλωσε σήμερα πως είναι έτοιμος να αναλάβει όλες τις εκλογικές του υποχρεώσεις αφού υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα για απόφραξη του λεπτού εντέρου που τον έκανε να φοβηθεί για τη ζωή του.

«Είμαι μια χαρά, τρόμαξα πολύ. Πολλά πράγματα συνέβησαν πρόσφατα που με έκαναν να ανησυχήσω ότι είχα φθάσει στο τέλος της διαδρομής, αλλά στη συνέχεια είχα μια θαυμάσια ανάρρωση», είπε ο Μπερλουσκόνι στους δημοσιογράφους καθώς αποχωρούσε από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ και ηγέτης του συντηρητικού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου και εγχειρίστηκε την ίδια ημέρα. Ο Μπερλουσκόνι, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός το 2011 στην κορύφωση της κρίσης στην ευρωζώνη, είναι επικεφαλής του κόμματός του στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα διεξαχθούν αυτό τον μήνα μετά την άρση μιας απαγόρευσης να κατέχει δημόσιο αξίωμα λόγω της καταδίκης του για φορολογική απάτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM