Ο μικρός Γουασάμπι σάρωσε στον διάσημο διαγωνισμό σκύλων του Westminster Kennel Club

Ο μικρός Γουασάμπι σάρωσε στον διάσημο διαγωνισμό σκύλων του Westminster Kennel Club Facebook Twitter
0

Ο Γουασάμπι (Wasabi), ένα μικρό και χνουδωτό πεκινουά με εκφραστικά μάτια, κέρδισε τον διαγωνισμό «Best in Show» στο Westminster Kennel Club Dog Show στο Τάριταοουν της Νέας Υόρκης.

Ένα γουίπετ, ο Bourbon ανέβηκε στην δεύτερη θέση, λαμβάνοντας το βραβείο «Reserve» στον ίδιο διαγωνισμό.

Ο Μάθιου, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, και ο Κόνορ ένα αγγλικό τσοπανόσκυλο, ήταν επίσης στους τελικούς μαζί με ένα West Terland White Terrier με το όνομα Μπόι, ένα γερμανικό κοντότριχο πόιντερ, τον Ζαντέ και ένα Σαμογέντ, ο περίφημος Στράικερ.

Τα σκυλάκια διαγωνίστηκαν και ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος διαγωνισμός καθαρόαιμων σκύλων δεν διεξήχθη στο Μανχάταν αλλά στον υπαίθριο χώρο του Lyndhurst Mansion ενός κάστρου του 19ου αιώνα με πάρκο 67 στρεμμάτων δίπλα στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη.

Ο μικρός Γουασάμπι σάρωσε στον διάσημο διαγωνισμό σκύλων του Westminster Kennel Club Facebook Twitter

Είναι από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες και γίνεται κάθε χρόνο από το 1877. Διαγωνίζονται περισσότερες από 200 διαφορετικές καθαρόαιμες ράτσες και οι κριτές καθορίζουν ποιοι «διαγωνιζόμενοι» ανταποκρίνονται καλύτερα στα πρότυπα της ράτσα τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ