O Λεπέν χαιρετίζει την «αποκήρυξη της ΕΕ» στην Ελλάδα

O Λεπέν χαιρετίζει την «αποκήρυξη της ΕΕ» στην Ελλάδα Facebook Twitter
2

Ο επίτιμος πρόεδρος του γαλλικού ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» Ζαν Μαρί Λεπέν σχολίασε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ως μια «αποκήρυξη» της ΕΕ, ωστόσο εξέφρασε αμφιβολίες για το αν το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις του».

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο ηγέτης αυτού του κινήματος θα εκπληρώσει αυτά που υποσχέθηκε, από τη στιγμή που θα δεχθεί τεράστιες πιέσεις» δήλωσε στον γαλλικό Τύπο, προσθέτοντας ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση συνιστά «μια αποκήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που βαδίζει «μέσα στο ίδιο νόημα της μάχης που κι εμείς δίνουμε».

Παραδέχθηκε ότι δεν συμφωνεί με «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά χαιρέτισε το γεγονός ότι αυτή η εκλογική νίκη συνιστά «ένα στοιχείο της πολιτικής μάχης εάν η ΕΕ ηττηθεί στην Αθήνα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια