Ο Ράιαν Ρέινολντς είχε γενέθλια και ο Χιού Τζάκμαν δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί «Χρόνια πολλά»!

 

Βέβαια, το έκανε με τον δικό του τρόπο συνεχίζοντας την παιχνιδιάρικη «κόντρα» που έχουν. Οι δύο ηθοποιοί αγαπούν να μισούν ο ένας τον άλλον και δεν χάνουν ευκαιρία να τρολάρονται. 

 

Ετσι, λοιπόν, στα γενέθλια του Ράιαν Ρέινολντς, ο Χιού Τζάκμαν δεν παρέλειψε να του ευχηθεί. Σε βίντεο παρουσιάζονται μέλη ενός συνεργείου να εύχονται ο ένας μετά τον άλλον «χρόνια πολλά» στον Ρέινολντς. Κάποια στιγμή, η κάμερα μπαίνει σε ένα δωμάτιο και ο Τζάκμαν φαίνεται να φτιάχνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ του για φωτογράφιση.

 

Αφού η make up artist δίνει τις ευχές της, ο Τζάκμαν αναστενάζει και λέει στην κάμερα: «Δεν είναι εύκολο… Χρόνια πολλά, Ράιαν». «Ορίστε, το έχουμε. Πόσα άτομα έχουμε; Ο κόσμος λέει ότι δεν μου αρέσει, αλλά αυτό έγινε με 15 ανθρώπους», πρόσθεσε.

 

Ο Τζάκμαν στη συνέχεια έβγαλε αρκετά χρήματα και άρχισε να τα μετράει καθώς πλήρωνε τον κομμωτή του και τον χειριστή της κάμερας για το… δύσκολο έργο τους. «Λένε ότι δεν σε αγαπώ», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

 

Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Ρέινολντς γιόρτασε τα γενέθλια του Τζάκμαν, δημοσιεύοντας ένα αστείο βίντεο με το τραγούδι του Τζάκμαν «A Million Dreams» από το The Greatest Showman του 2017. «Κοιτάξτε, δεν σας λέω πώς να γιορτάσετε τα γενέθλια του Χιου Τζάκμαν. Γι' αυτό μη μου λέτε», έγραψε, γυρίζοντας την κάμερα για να δείξει ότι φορούσε κάλτσες με το πρόσωπο του ηθοποιού.

 

@vancityreynolds

Socks to be Hugh.

♬ A Million Dreams - Ziv Zaifman & Hugh Jackman & Michelle Williams