Ο Ερντογάν προειδοποιεί τους Ευρωπαίους πως σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να περπατούν πουθενά με ασφάλεια

Ο Ερντογάν προειδοποιεί τους Ευρωπαίους πως σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να περπατούν πουθενά με ασφάλεια Facebook Twitter
7

«Οι Ευρωπαίοι σε ολόκληρο τον κόσμο δεν θα μπορούν να περπατούν με ασφάλεια στους δρόμους αν συνεχίσουν να έχουν αυτή τη στάση απέναντι στην Τουρκία», προειδοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα σημείο του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στο δρόμο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα, σύμφωνα με το Reuters. «Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία, πρόσθεσε.

Η Τουρκία βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανοιχτή διαμάχη με την Γερμανία και την Ολλανδία μετά την απαγόρευση που επέβαλαν σε Τούρκους αξιωματούχους να κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις εκεί για το τουρκικό δημοψήφισμα που θα ενισχύσει τις εξουσίες του Ερντογάν. 

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM