Ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του

Ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του Facebook Twitter
0

Ο δισεκατομμυριούχος χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του, μεταδίδει το αμερικάνικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. 

O Τζέφρι Έπσταϊν αντιμετώπιζε κατηγορίες για δημιουργία δικτύου διακίνησης και σεξουαλικής κακοποίησης δεκάδων ανήλικων κοριτσιών στις κατοικίες του στη Νέα Υόρκη και στη Φλόριντα. Βρισκόταν προφυλακισμένος από τις 6 Ιουλίου μετά τη σύλληψη του, ενώ στο δικαστήριο έχει δηλώσει πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. Το δικαστήριο είχε αρνηθεί να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Έπσταϊν χρησιμοποίησε υπαλλήλους του για να κανονίζει σεξουαλικά ραντεβού με νεαρά κορίτσια στην κατοικία του στη Νέα Υόρκη, κάποια από τα οποία του είχαν δηλώσει ότι είναι ανήλικα. Ο μεγαλοχρηματιστής κατηγορείται ότι τις παρέσερνε στο σπίτι του όπου της έβαζε να κάνουν γυμνές μασάζ, και στη συνέχεια εκείνος αυνανιζόταν και παράλληλα θώπευε τα γεννητικά τους όργανα, χρησιμοποιώντας συχνά και sex toys.

Τα κορίτσια αμείβονταν με εκατοντάδες δολάρια σε μετρητά για κάθε συνάντηση και μετά την «πρόσληψή» τους, καλούνταν να επιστρέφουν τακτικά στην έπαυλη για να κακοποιηθούν ξανά, σύμφωνα με τι κατηγορητήριο στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι ο Έπσταϊν «είχε δημιουργήσει ένα παρόμοιο δίκτυο κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών στη Φλόριντα».

Το 2008 μετά από σειρά καταγγελιών και δημοσιευμάτων για τα εκτός ελέγχου σεξουαλικά πάρτι που διοργάνωνε στη Φλόριντα με τη συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών, είχε αντιμετωπίσει αντίστοιχες κατηγορίες αλλά τελικά καταδικάστηκε μετά από μυστική συμφωνία με τους ομοσπονδιακούς κατήγορους - ένας εκ των οποίων ήταν ο τότε Εισαγγελέας στο Μαϊάμι και νυν Υπουργός Εργασίας του Προέδρου Τραμπ, Αλεξάντερ Ακόστα – μόλις σε 18μηνη φυλάκιση για αποπλάνηση ανηλίκων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ