Ο Άρμι Χάμερ εκτός του The Billion Dollar Spy μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Actor Armie Hammer exits Billion Dollar Spy film in wake of rape claim Facebook Twitter
EPA
0

Εκτός του καστ της ταινίας «The Billion Dollar Spy» είναι πλέον ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ μετά τις κατηγορίες εναντίον του για βιασμό. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Variety ο ηθοποιός δεν θα πρωταγωνιστήσει, πλάι στον Μαντς Μίκελσεν, στο ψυχροπολεμικό δράμα «The Billion Dollar Spy». Ο Χάμερ κατηγορήθηκε για βιασμό νωρίτερα τον Μάρτιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Η αστυνομία του Λος Άντζελες αναφέρει πως ο ηθοποιός του «Social Network» και του «Call Me By Your Name» είναι ύποπτος για μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που άνοιξε τον Φεβρουάριο. Μία γυναίκα 24 ετών, με το όνομα Effie, προχώρησε στις καταγγελίες νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η ίδια υποστήριξε πως ο βιασμός έγινε το 2017.

Ο δικηγόρος του Χάμερ περιέγραψε τον ισχυρισμό ως «εξωφρενικό» και υποστήριξε πως οι σχέσεις του πελάτη του με τη γυναίκα ήταν «πλήρως συναινετικές, συμφωνημένες εκ των προτέρων και αμοιβαίες». Ο ηθοποιός πρόσφατα αποσύρθηκε από δυο ακόμα φιλμ και τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο Χάμερ θα πρωταγωνιστούσε δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Shotgun Wedding», ωστόσο αποσύρθηκε τον Ιανουάριο καθώς μηνύματα τα οποία κατηγορείται ότι έγραψε και στα οποία περιέγραφε τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Τον αντικατέστησε ο Τζος Ντουχάμελ.

Στο «The Billion Dollar Spy» θα έπαιζε έναν μυστικό πράκτορα της CIA, στη Μόσχα των δεκαετιών του ’70 και του ’80, όπου τον προσεγγίζει ένας Σοβιετικός μηχανικός, τον οποίο υποδύεται ο Μαντς Μίκελσεν. Την ταινία σκηνοθετεί η Βρετανίδα Άμμα Ασάντε.

Εκπρόσωποί τόσο της Ασάντε όσο και της  Walden Media δεν σχολίασαν το γεγονός. Πλέον ο Χάμερ θα εμφανιστεί μόνο σε παραγωγές τις οποίες ολοκλήρωσε πριν τις κατηγορίες. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Το Ιράν εξετάζει την πρόταση των ΗΠΑ ενώ ο Τραμπ απειλεί: «Αν δεν συμφωνήσουν, οι βομβαρδισμοί θα αρχίσουν»

Η Τεχεράνη μελετά το αμερικανικό σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, ενώ η Ουάσινγκτον συνεχίζει τις στρατιωτικές πιέσεις και τις απειλές για νέα χτυπήματα
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΪΟΣ

Διεθνή / Χανταϊός: Επιβεβαιώθηκαν τα 5 από τα 8 φερόμενα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε πως θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, δεδομένου της περιόδου επώασης της νόσου που μπορεί να φτάσει έως και τις έξι εβδομάδες
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ