Ο Άντριου Τέιτ προσπάθησε να προκαλέσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ- Και εκείνη τον αποστόμωσε

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ στα χιόνια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Άντριου Τέιτ επιχείρησε να προκαλέσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter, προκειμένου- κατά τα φαινόμενα- να ξεκινήσει δημόσια αντιπαράθεση μαζί της. Όμως, η ακτιβίστρια, με την ειρωνική απάντησή της, τον αποστόμωσε. 

Ο influencer, που έχει κατηγορηθεί για μισογυνισμό και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, έγραψε στην Τούνμπεργκ στο Twitter. Αναφερόμενος σε ένα ζήτημα στο οποίο η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη- ως ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή- ίσως πίστεψε πως θα προκαλέσει κάποιο ξέσπασμά της. 

«Έχω 33 αυτοκίνητα», έγραψε ο Τέιτ στην Τούνμπεργκ. Στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δυο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή. 

«Παρακαλώ, δώσε μου το email σου ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους», συμπλήρωσε ο Τέιτ απευθυνόμενος στην Σουηδέζα ακτιβίστρια.  

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο [email protected] (σε ελεύθερη μετάφραση “ενέργεια μικρού πέους, βρες κάτι να ασχοληθείς”)», του απάντησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Μια αντίδραση που ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter καθώς μέχρι τώρα έχει περισσότερα από 684.000 likes και πάνω από 157.000 retweets μέσα σε λίγες ώρες. 

Ο Άντριου Τέιτ είναι αθλητής του κικ μπόξινγκ και influencer, που έγινε περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother στη Βρετανία. Αναρτήσεις του έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και έχει αποκλειστεί από το TikTok, το Facebook και το Instagram. Φέτος, τον απέκλεισε και το Twitter, αλλά ο λογαριασμός του ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αποκαταστάθηκαν όταν ο Έλον Μασκ απέκτησε την πλατφόρμα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM