Νοσοκόμα ακρωτηρίασε το πόδι ετοιμοθάνατου χωρίς άδεια- Για να το βάλει σε οικογενειακή έκθεση με ταριχεύσεις

Νοσοκόμα έκοψε το πόδι του ετοιμοθάνατου χωρίς άδεια για να το συμπεριλάβει σε οικογενειακή έκθεση με ταριχεύσεις Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μια νοσοκόμα στο Ουισκόνσιν κατηγορείται ότι ακρωτηρίασε το πόδι ενός ετοιμοθάνατου που είχε πάθει κρυοπάγημα χωρίς την άδειά του, προκειμένου να το συμπεριλάβει σε μία οικογενειακή έκθεση με ταριχεύσεις.

Η 38χρονη Mary K. Brown, φέρεται να έκοψε το δεξί πόδι του θύματος, χωρίς την άδεια του ή την άδεια του γιατρού στις 27 Μαΐου, και είπε σε μια συνάδελφό της ότι σκόπευε να το εκθέσει με την ένδειξη «φορέστε τις μπότες σας, παιδιά», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που παραθέτει η τοπική εφημερίδα WQOW.

Το θύμα είχε εισαχθεί στο Κέντρο Υγείας και Αποθεραπείας Valley στο Spring Valley τον Μάρτιο με σοβαρά κρυοπαγήματα και στα δύο του πόδια.

Μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι ήταν ετοιμοθάνατος και οι μάρτυρες είπαν ότι το πόδι του ήταν νεκρό και κρατιόταν μόνο στο υπόλοιπο σώμα του από το νεκρό δέρμα και τους τένοντες, όπως αναφέρει η καταγγελία.

Μια νοσοκόμα που ήταν παρούσα όταν η Brown φέρεται να έκοψε το πόδι του άνδρα στις 27 Μαΐου ανέφερε ότι ο ασθενής έσφιξε το χέρι της σφιχτά και παραπονιόταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μετά τον ακρωτηριασμό, ο άνδρας είπε σε μια άλλη νοσοκόμα ότι είχε αισθανθεί τα πάντα και ότι πονούσε αφόρητα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Brown φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι έκοψε το πόδι του άνδρα για να τον κάνει να νιώθει πιο άνετα. Πρόσθεσε ότι είναι αυτό που θα ήθελε και η ίδια αν ήταν στη θέση του.

Ωστόσο, ασαφές παραμένει εάν ή πότε πέθανε το θύμα.

Ο διαχειριστής και διευθύνων σύμβουλος του κέντρου αποκατάσταση, Kevin Larson είπε στο WQOW σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή ότι η Brown δεν εργάζεται πλέον μαζί τους.

«Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για τους σκοπούς της έρευνας. Το άτομο που καταγγέλλεται δεν απασχολείται πλέον στο κέντρο μας».

H Brown κατηγορείται για σωματική κακοποίηση ηλικιωμένου με πρόκληση σκόπιμα μεγάλης σωματικής βλάβης και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου, ανέφερε η τοπική εφημερίδα.

Εάν καταδικαστεί, κάθε κατηγορία επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 40 ετών.

Με πληροφορίες της NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος ήταν ο Άνας αλ-Σαρίφ, ο γνωστός δημοσιογράφος της Γάζας που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα

Διεθνή / Ποιος ήταν ο Άνας αλ-Σαρίφ, ο γνωστός δημοσιογράφος της Γάζας που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα

Στενοί συνεργάτες του τον περιγράφουν ως θαρραλέο και αφοσιωμένο - Το Ισραήλ είχε στο παρελθόν κατηγορήσει τον Σαρίφ ότι ήταν μέλος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέτει την αστυνομία της Ουάσινγκτον υπό ομοσπονδιακό έλεγχο και κινητοποιεί την Εθνοφρουρά

Διεθνή / Ο Τραμπ θέτει την αστυνομία της Ουάσινγκτον υπό ομοσπονδιακό έλεγχο και κινητοποιεί την Εθνοφρουρά

Η απόφαση προβλέπει την κινητοποίηση περίπου 800 ανδρών και γυναικών της Εθνοφρουράς στην Ουάσινγκτον, σε μία σειρά μέτρων για την «απελευθέρωση» της πρωτεύουσας 
LIFO NEWSROOM
«Κοκτέιλ μολότοφ» κλιματικών συνθηκών τροφοδοτεί καταστροφικές πυρκαγιές στη Νότια Ευρώπη

Περιβάλλον / «Κοκτέιλ μολότοφ» καύσωνα και ξηρασίας τροφοδοτεί καταστροφικές πυρκαγιές στη Νότια Ευρώπη

Γαλλία και Ισπανία στο επίκεντρο του καύσωνα, ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν πως η «ακραία και παρατεταμένη ζέστη» έχει ξηράνει τη βλάστηση, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την εξάπλωση των πυρκαγιών 
LIFO NEWSROOM
«Ξέρουμε πού καταλήγει...παγκόσμιος πόλεμος»: Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα

Διεθνή / «Ξέρουμε πού καταλήγει...παγκόσμιος πόλεμος»: Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα

Τα μέλη του συγκροτήματος εξέδωσαν προσωπικές δηλώσεις καταδικάζοντας τις «διαβολικές» ενέργειες της Χαμάς, καθώς και τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος, όπως είπαν, αξίζει «την κατηγορηματική και απερίφραστη καταδίκη μας»
LIFO NEWSROOM