Πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έγραψε βιβλίο που «ίσως αποκαλύψει κι άλλα σκάνδαλα» επί Τραμπ

Νέο βιβλίο από πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ ενδέχεται να αποκαλύψει «νέα σκάνδαλα» Facebook Twitter
Getty Images/Φωτογραφία αρχείου
0

Η Στέφανι Γκρίσαμ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Τραμπ, κατέγραψε τις εμπειρίες της κατά την διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας της σε ένα βιβλίο, που ενδέχεται να αποκαλύψει «νέα σκάνδαλα».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από την εκδοτική εταιρεία Harper Collins και ο τίτλος του, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο «Axios» είναι: «I'm Take Your Questions Now: What I saw in the Trump White House», δηλαδή θα δεχτώ τις ερωτήσεις σας τώρα: Τι είδα στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ».

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Αϊόβα, καθώς έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Το καλοκαίρι του 2015 η Γκρίσαμ εργαζόταν στην προεκλογική εκστρατεία στη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε καλή σχέση με τον Τραμπ.

Στην συνέχεια εργάστηκε στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ μέχρι που ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στη θέση της Σάρα Σάντερς.

Μάλιστα όπως σχολίασε η προκάτοχός της, η Σάντερς «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Προέδρου όσο και της Πρώτης Κυρίας, κάτι που είναι πολυτέλεια εδώ. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία μαζί τους».

Παρέμεινε στον Λευκό Οίκο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021 την ημέρα που οι υποστηρικτές του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Το δημοσίευμα παρέθεσε μια πηγή κοντά στην Γκρίσαμ που σχολίασε ότι «ξέρει πού είναι “ θαμμένα όλα τα πτώματα” επειδή έθαψε πολλά και η ίδια (έχει) αποδείξεις, ήταν δημοσιογράφος».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM
Η δημοπρασία που φέρνει το design στο πιο ακριβό του σημείο

Διεθνή / Όλα όσα κρύβει η πώληση της συλλογής Γκούντσμπουργκ, η δημοπρασία design που μπορεί να γράψει ιστορία

Καθρέφτες της Κλοντ Λαλάν, έπιπλα του Ρουλμάν και του Ζαν Ρουαγιέρ, αλλά και έργα των Ρόθκο, Πικάσο και Πωλ Κλέε, συνθέτουν μια συλλογή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κύρος και τη δύναμη του design.
THE LIFO TEAM
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΧΑΜΕΝΕΕΙ

Διεθνή / Από το τελεσίγραφο στην εκεχειρία: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χαμενεΐ-Τραμπ

Λίγο πριν η Μέση Ανατολή βρεθεί στο χείλος μιας καταστροφικής σύγκρουσης, μια αιφνιδιαστική διπλωματική στροφή και ένα παρασκηνιακό θρίλερ επαφών, οδήγησαν σε μια εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
THE LIFO TEAM