National Geographic: Η Λευκάδα στους καλύτερους προορισμούς για ιστιοπλοΐα για αρχάριους το 2022

National Geographic: Η Λευκάδα στους καλύτερους προορισμούς για ιστιοπλοΐα για αρχάριους το 2022 Facebook Twitter
0

Τι κι αν ακόμα είναι χειμώνας και ο κορωνοϊός έχει «φρενάρει» τα όνειρά για εξορμήσεις, η ιδέα και μόνο των διακοπών, κάνει πολλούς να ονειρεύονται παραλίες και ημέρες ξεγνοιασιάς.

Με αυτή τη διάθεση, κορυφαίες διεθνείς ιστοσελίδες, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, δημοσιεύουν τις λίστες με τους καλύτερους προορισμούς για το 2022. Το National Geographic, λοιπόν, σε άρθρο του αποκαλύπτει τους τρεις προορισμούς για ιστιοπλοΐα για αρχάριους που ξεχωρίζει. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα προτείνει ως ορμητήριο την Λευκάδα, «ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για διακοπές με ιστιοπλοϊκό γύρω από τα νησιά του Ιονίου. «Στρέψτε την πλώρη προς τα νότια για να εξερευνήσετε τις θαλάσσιες σπηλιές του Μεγανησίου, τα αρχαία ερείπια της Ιθάκης και τα μεσογειακά δάση βελανιδιάς της Κεφαλονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην τριάδα, εκτός της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη θέση η Κροατία. «Το όνειρο του λάτρη της σύγχρονης ιστιοπλοΐας. Το Ντουμπρόβνικ είναι η πύλη σε αυτό το παραδεισένιο αρχιπέλαγος και σας προσφέρει μια εξαιρετική ημέρα περιπλάνησης πριν σαλπάρετε», σημειώνει, προτείνοντας να πλεύσετε στο νησί Mljet, στις παραλίες της χερσονήσου Peljesac και του Lastovo.

Στην τρίτη θέση της βρίσκονται οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, ένας προορισμός με όμορφο καιρό όλο τον χρόνο, απίστευτες παραλίες και μοναδικά λιμάνια.

Με πληροφορίες National Geographic

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Διεθνή / Γερμανία: 61χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τη σύζυγό του για χρόνια

Η υπόθεση θυμίζει τη δίκη του Ντομινίκ Πελικό στη Γαλλία, ο οποίος για πάνω από μια δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του και την παρέδιδε σε δεκάδες άντρες που εντόπιζε σε διαδικτυακά chat rooms, βιντεοσκοπώντας στη συνέχεια τις πράξεις τους
THE LIFO TEAM
Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Συνομιλίες σήμερα στη Φλόριντα μεταξύ ΗΠΑ και μεσολαβητών - Τι προσμένει η Χαμάς

Το Κατάρ και η Αίγυπτος, που ενεργούν ως μεσολαβητές αλλά και ως εγγυητές της κατάπαυσης πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ζητούν να ξεκινήσει η επόμενη φάση του αμερικανικού σχεδίου
THE LIFO TEAM