Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Σαμ Άσγκαρι, λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου τους. 

Η σούπερ σταρ της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε στο Instagram πως «όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν». 

Και συνεχίζει γράφοντας ότι «δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά. Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά νιώθω αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου». 

»Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με αναλάβουν οι γιατροί. Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων ... όχι υπό όρους.  Θα είμαι  όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά. Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». 

Σύμφωνα με το People ο Σαμ Άσγκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου.

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι εκείνος επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Άσγκαρι φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Εν τω μεταξύ, η Σπίαρς παραμένει απασχολημένος με μια σειρά από projects, συμπεριλαμβανομένων της επερχόμενης κυκλοφορίας ενός βιβλίου και ορισμένων νέων τραγουδιών. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ
ΡΩΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Διεθνή / Ρωσία και Βόρεια Κορέα συνδέονται πλέον μέσω οδικής γέφυρας

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν ενισχυθεί εν μέσω της πλήρους εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη Μόσχα και την Πιονγιάνγκ να εμβαθύνουν τους οικονομικούς, πολιτικούς, πολιτιστικούς και στρατιωτικούς δεσμούς τους
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο 88χρονος που αγκάλιασε - «Εκπλήρωσε την επιθυμία της αποθανούσας συζύγου του», γράφουν διεθνή ΜΜΕ

Το βίντεο που καταγράφει την πριγκίπισσα να αγκαλιάζει τον ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της βασίλισσας Ελισάβετ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM