Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Σαμ Άσγκαρι, λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου τους. 

Η σούπερ σταρ της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε στο Instagram πως «όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν». 

Και συνεχίζει γράφοντας ότι «δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά. Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά νιώθω αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου». 

»Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με αναλάβουν οι γιατροί. Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων ... όχι υπό όρους.  Θα είμαι  όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά. Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». 

Σύμφωνα με το People ο Σαμ Άσγκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου.

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι εκείνος επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Άσγκαρι φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Εν τω μεταξύ, η Σπίαρς παραμένει απασχολημένος με μια σειρά από projects, συμπεριλαμβανομένων της επερχόμενης κυκλοφορίας ενός βιβλίου και ορισμένων νέων τραγουδιών. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Το Ιράν εξετάζει την πρόταση των ΗΠΑ ενώ ο Τραμπ απειλεί: «Αν δεν συμφωνήσουν, οι βομβαρδισμοί θα αρχίσουν»

Η Τεχεράνη μελετά το αμερικανικό σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, ενώ η Ουάσινγκτον συνεχίζει τις στρατιωτικές πιέσεις και τις απειλές για νέα χτυπήματα
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΪΟΣ

Διεθνή / Χανταϊός: Επιβεβαιώθηκαν τα 5 από τα 8 φερόμενα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε πως θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, δεδομένου της περιόδου επώασης της νόσου που μπορεί να φτάσει έως και τις έξι εβδομάδες
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ