Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διαζύγιο: «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Σαμ Άσγκαρι, λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου τους. 

Η σούπερ σταρ της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε στο Instagram πως «όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν». 

Και συνεχίζει γράφοντας ότι «δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά. Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά νιώθω αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου». 

»Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με αναλάβουν οι γιατροί. Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων ... όχι υπό όρους.  Θα είμαι  όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά. Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». 

Σύμφωνα με το People ο Σαμ Άσγκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου.

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι εκείνος επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Άσγκαρι φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Εν τω μεταξύ, η Σπίαρς παραμένει απασχολημένος με μια σειρά από projects, συμπεριλαμβανομένων της επερχόμενης κυκλοφορίας ενός βιβλίου και ορισμένων νέων τραγουδιών. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Απετράπη τρομοκρατική ενέργεια στο Μάντσεστερ: Υποστηρικτές του ISIS σχεδίαζαν επίθεση κατά εβραϊκών στόχων

Εάν το σχέδιο στο Μάντσεστερ είχε υλοποιηθεί, θα μπορούσε να εξελιχθεί στη «φονικότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου» σύμφωνα με τις αρχές
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Διεθνή / Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη με θέμα την ανοικοδόμηση της Γάζας

Η διάσκεψη θα αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να συνεχίσει να προχωρά το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων του Τραμπ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM