Διαζύγιο για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Μετά από 14 μήνες γάμου

Διαζύγιο για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Μετά από 14 μήνες γάμου Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της παίρνουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με το People ο Sam Asghari υπέβαλε χθες αίτηση διαζυγίου από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του «Slumber Party» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Asghari επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της. «Προσπαθεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ωστόσο αναμένεται να απαντήσει δυναμικά καθώς έχει προσλάβει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser.

Τον Φεβρουάριο, πηγές είπαν στο People ότι το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανησυχούσε για το ζευγάρι ενώ τον Μάρτιο κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε δυσκολίες.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε χωρίς τις βέρες του αλλά όταν ρωτήθηκε σχετικά ο εκπρόσωπος του Asghari, είπε ότι έβγαλε τη βέρα του για τα γυρίσματα μιας ταινίας, Ενώ δεν ήταν σαφές ποια ταινία γύριζε ο Asghari, τον Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι πήρε έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Lioness.

Σημειώνεται ότι πριν παντρευτούν, ο Asghari είχε στηρίξει σημαντικά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περίοδο που αντιμετώπιζε προβλήματα το 2019.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Sam είναι υπέροχος για την Μπρίτνεϊ. Έχει πολύ θετική επιρροή πάνω της. Της δίνει κίνητρο να παραμείνει υγιής και σε φόρμα και συχνά γυμνάζονται μαζί» είπε πει τότε πηγή κοντά στην Μπρίτνεϊ Σππίαρς

Ο Asghari έχει επίσης υποστηρίξει την ποπ σταρ και στη μάχη της να απεγκλωβιστεί από την χρόνια κηδεμονία του πατέρα της.

«Ο Sam είναι ο βράχος της Μπρίτνεϊ εδώ και χρόνια. Φροντίζει να τρώει καλά και να γυμνάζεται. Στηρίζεται πάνω του για τα πάντα. Δουλεύει και έχει και τη δική του ζωή, αλλά είναι κοντά όσο περισσότερο μπορεί» είχαν πει άτομα από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Με πληροφορίες του People/PageSix/TMZ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ