Μπολσονάρου: Εξιτήριο έπειτα από θεραπεία στο έντερο - Νοσηλεύτηκε μετά από επίμονο λόξιγκα

Μπολσονάρο: Εξιτήριο μετά από θεραπεία στο έντερο - Νοσηλεύτηκε μετά από επίμονο λόξιγκα Facebook Twitter
EPA
0

O πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την εισαγωγή του την περασμένη Τετάρτη.

Μετά από θεραπεία για απόφραξη εντέρου, για την οποία δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος υποσχέθηκε να επιστρέψει στο γραφείο του τη Δευτέρα το πρωί.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με απομακρύνει από αυτήν την καρέκλα», είπε ο Μπολσονάρου όταν έφυγε από το νοσοκομείο.

«Ήθελα να φύγω από την πρώτη μέρα, αλλά δεν με άφησαν. Ελπίζω σε 10 μέρες να τρώω ψητά στη σχάρα, να τρώω οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Ο 66χρονος Πρόεδρος της Βραζιλίας εισήχθη στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο την περασμένη Τετάρτη για θεραπεία που αφορούσε απόφραξη του εντέρου μετά από επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα, Μπραζίλια, αφού είχε επίμονο λόξιγκα που διήρκεσε περισσότερο από 10 ημέρες.

Πριν από την είσοδό του στο νοσοκομείο, ο Μπολσονάρου ανέφερε στα social media ότι το πρόβλημα του λόξιγκά του είχε ξεκινήσει αφού υποβλήθηκε σε οδοντική χειρουργική επέμβαση στις 3 Ιουνίου. Έσπευσε δε, να πει ότι για τον λόξιγκα ευθύνονταν τα φάρμακα που του συνταγογράφησαν.

Σε μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο για το άνοιγμα ενός καταστήματος της τράπεζας Caixa Economica στη βόρεια πολιτεία Ceará, ο Μπολσονάρου είπε ότι αισθάνεται καλά και ανυπομονεί να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του.

«Είμαι καλά, ευχαριστώ τον Θεό. Το πρόβλημα που είχα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οφείλεται ακόμα στο τραύμα από την επίθεση με μαχαίρι εναντίον μου το 2018. Κατά καιρούς, επηρεάζει το έντερο», είπε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκδήλωσης, εξηγώντας ότι δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά, να δω φίλους και να κάνω τη Βραζιλία ενεργή», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του BBC/Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή επιχείρηση κατά του Ιράν: Πρωτοφανής συντονισμός Μυστικών Υπηρεσιών και τεχνολογίας

Διεθνή / Πώς το Ισραήλ εισχώρησε στο Ιράν: Οι Μυστικές Υπηρεσίες, η τεχνολογία, οι «μεταμφιέσεις»

Απόρρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες, hack σε τηλέφωνα, δορυφορικές εικόνες και εξελιγμένοι αλγόριθμοι δημιούργησαν μια «τράπεζα στόχων» που επέτρεψε ταυτόχρονες ακριβείς επιθέσεις κατά στρατιωτικών και πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Η οργή Τραμπ για την Τούλσι Γκαμπάρντ και οι προειδοποιήσεις για πυρηνικό πόλεμο με Ιράν

Διεθνή / Νέα ρήξη στον Λευκό Οίκο: Οργή Τραμπ για την επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, Γκαμπάρντ για τα πυρηνικά του Ιράν

Η επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Τούλσι Γκαμπάρντ προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με το Ιράν, προκαλώντας ένταση στον Λευκό Οίκο - Πώς αντιδρά ο Τραμπ και τι σημαίνει για τη στρατηγική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
LIFO NEWSROOM
Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Διεθνή / Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Οι σύμμαχοι του Ιράν, όπως η Χεζμπολάχ και οι Χούτι, εμφανίζονται αδρανείς μετά τις ισραηλινές επιθέσεις - Πώς οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν στη Μέση Ανατολή και τι φοβούνται οι ιρανικές παραστρατιωτικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ανώτατοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στο Ιράν, με φόντο την κλιμάκωση της έντασης με το Ισραήλ και τις διεθνείς διπλωματικές κινήσεις
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM