Μιλάνο: Κλέφτης εμπνεύστηκε από το «Lupin» του Netflix για να ληστέψει παρεκκλήσι

Μιλάνο: Κλέφτης εμπνεύστηκε από το «Lupin» του Netflix για να κλέψει παρεκκλήσι Facebook Twitter
imdb
0

Ένας 21χρονος εν δυνάμει κλέφτης αποπειράθηκε να ληστέψει παρεκκλήσι κοντά στο Μιλάνο μιμούμενος τον τηλεοπτικό ήρωα που ενσαρκώνει ο Omar Sy, στην σειρά του Netflix, «Lupin».

Ο άνδρας, που συνελήφθη από τις αρχές, είπε στην αστυνομία ότι μιμούταν το ύφος του ευγενικού κλέφτη στη γαλλική τηλεοπτική σειρά. 

Φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν, παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο 21χρονος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είπε ότι περίμενε να χτυπήσουν οι καμπάνες της εκκλησίας για να σπάσει τη γυάλινη πόρτα και να ληστέψει το παρεκκλήσι, το βράδυ του Σαββάτου.

Είχε μελετήσει προσεκτικά όπως είπε, τις λεπτές και σίγουρες τεχνικές του τηλεοπτικού ήρωα Assane Diop, πριν από την απόπειρα ληστείας. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει.

Μετά την είσοδό του στο παρεκκλήσι στη Μόντσα, μια πόλη κοντά στο Μιλάνο, ο άνδρας έκλεψε περίπου 21 ευρώ και ένα μπουκάλι ανθρακούχα πορτοκαλάδα.

Αλλά τα τραύματα που υπέστη στο χέρι του από τη θραύση της γυάλινης πόρτας αποδείχθηκαν αρκετά για να τον αναγκάσουν να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, ο άνδρας επινόησε αρχικά μια ιστορία λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και ότι τον λήστεψαν τρία άτομα, εξ ου και τα τραύματα του.

Στη συνέχεια, όμως, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην αστυνομία, ομολόγησε και εξήγησε ότι εμπνεύστηκε από τον ήρωα που υποδύεται ο Omar Sy στη σειρά.

Με πληροφορίες του Gurardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ