Μελάνια σε Ντόναλντ Τραμπ: «Το να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου»

Μελάνια σε Ντόναλντ Τραμπ: «Το να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου» Facebook Twitter
Μελάνια Τραμπ: «Το να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου» (EPA)
0

«Αγάπη μου θες να πεις και συ δυο λόγια;» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ παραδίδοντας το βήμα στην σύζυγό του Μελάνια.

Εκείνη σε μία σπάνια στιγμή τρυφερότητας μεταξύ των δύο μίλησε για την τιμή, την οποία αισθάνεται να έχει υπάρξει η δική του Πρώτη Κυρία.

«Το να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου. Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα είστε στις σκέψεις και τις προσευχές μου. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειές σας. Και ο Θεός να ευλογεί αυτό το όμορφο έθνος. Σας ευχαριστώ» είπε εκείνη από την Βάση Andrews λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Φλόριντα.

Νωρίτερα ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος αναγνώρισε την προσφορά των παιδιών του λέγοντας «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο σκληρά δούλεψε αυτή η οικογένεια. Θα μπορούσαν να είχαν μια πολύ πιο εύκολη ζωή, αλλά απλά, έκαναν φανταστική δουλειά».

Αποκάλεσε δε, την πρώτη κυρία «γυναίκα με μεγάλη χάρη και ομορφιά και αξιοπρέπεια» και είπε ότι ήταν «πάρα πολύ δημοφιλής στους ανθρώπους».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, η Μελάνια Τραμπ είναι η Πρώτη Κυρία με τα χαμηλότερα ποσοστά δημοτικότητας στην πρόσφατη ιστορία.

 

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ