Μαθήτρια από την Τζόρτζια έγινε δεκτή σε 49 πανεπιστήμια

Μαθήτρια από την Τζόρτζια έγινε δεκτή σε 49 πανεπιστήμια Facebook Twitter
0

Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει πού θα σπουδάσει, η Μακένζι Τόμπσον είχε άφθονες επιλογές: έλαβε επιστολές αποδοχής από 49 πανεπιστήμια και υποτροφίες που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο δολάρια. 

Η 18χρονη μαθήτρια από την Τζόρτζια έκανε αίτηση σε 51 εκπαιδευτικά ιδρύματα και μέχρι στιγμής έχει γίνει δεκτή από 49, ενώ περιμένει απάντηση από ένα ακόμη πανεπιστήμιο. 

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή εμπειρία, να βλέπεις τη σκληρή δουλειά σου να αποδίδει και να τις βλέπεις να στοιβάζονται σε έναν φάκελο», δήλωσε στο CNN αναφερόμενη στις επιστολές αποδοχής. «Η οικογένειά μου έχει εκστασιαστεί. Με 49 επιστολές αποδοχής και πάνω από 1,3 εκατομμύρια, λένε “ουάου, πηγαίνεις μπροστά”», συμπλήρωσε. 

Σε όλα τα σχολικά χρόνια της η Μακένζι Τόμπσον ήταν διακεκριμένη μαθήτρια, κάτι που απέδωσε στην αυστηρή διαχείριση χρόνου. «Χωρίς αυτό ή δίχως να ξέρω πώς να ασχολούμαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε. Μεταξύ άλλων, είναι πρόεδρος της τάξης της στο Westlake High School της Ατλάντα, συναρχηγός της ομάδας χορού, αντιπρόεδρος οργάνωσης κοινωφελούς εργασίας και προπονήτρια της σχολικής ομάδας μπέιζμπολ. 

Η 18χρονη έχει ήδη επιλέξει πού θα σπουδάσει: στο Tuskegee University, στην Αλαμπάμα. Είχε επισκεφθεί την πανεπιστημιούπολη του ιδρύματος και «μου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν στο σπίτι μου», λέει. 

Έτσι, από την επόμενη χρονιά η Τόμπσον θα σπουδάσει ζωολογία, ενώ ονειρεύεται να γίνει κτηνίατρος. Αν και μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, λέει, το σπίτι της ήταν γεμάτο σκύλους, ινδικά χοιρίδια, ψάρια και άλλα κατοικίδια. Κάτι που την έκανε να αγαπά όλα τα ζώα. Τώρα, περιμένει με ενθουσιασμό «το νέο περιβάλλον, τη νέα αρχή και τους νέους ανθρώπους» που θα γνωρίσει. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ