Μαθητής γυμνασίου τρύπησε με βελόνα συμμαθητές του για «αστείο»

Μαθητής γυμνασίου τρύπησε με βελόνα συμμαθητές του για «αστείο» Facebook Twitter
EPA
0

Ένας μαθητής σε γυμνάσιο του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, τσίμπησε με μια βελόνα σύριγγας επτά συμμαθητές του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για «πλάκα».

Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν πως οι μαθητές υποβλήθηκαν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν μολυνθεί από την βελόνα.

Περιπολικά και ασθενοφόρα κλήθηκαν στο γυμνάσιο Πλάμπτον, σε προάστιο του δυτικού Σίδνεϊ, έπειτα από πληροφορίες ότι μαθητές του είχαν δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Όπως όμως ανακάλυψαν οι αρχές ανακάλυψαν τα παιδιά έφεραν τσιμπήματα από βελόνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, «ένας μαθητής έκανε ένα υποτιθέμενο αστείο που περιελάμβανε μια βελόνα και οι μαθητές θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις». 

Οι μαθητές έφεραν τσιμπήματα στα χέρια και στα πόδια.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τον φερόμενο ως δράστη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εν αναμονή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη του Άντριου

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη Άντριου

Ένα από τα ζητήματα που εξακολουθεί να ταλανίζει τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας είναι το αν Άντριου θα παραμείνει στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
THE LIFO TEAM