Μαντλίν: Το χωράφι στο Ανόβερο, οι έρευνες και το υπόγειο

Μαντλίν: Το χωράφι στο Ανόβερο, οι έρευνες και το υπόγειο Facebook Twitter
0

Η γερμανική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε ένα χωράφι, κοντά στο Ανόβερο, αναζητώντας στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας, Μαντλίν Μακάν, η οποία αγνοείται από τον Μάιο του 2007, όταν έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» αυτό το χωράφι που βρίσκεται στα δυτικά προάστια του Ανόβερου.  Προς το παρόν, οι αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα των ερευνών τους που ξεκίνησαν την Τρίτη, ούτε έχουν εξηγήσει τι ακριβώς αναζητούν. Η τοπική εφημερίδα Hannoverscher Allgemeine Zeitung (HAZ) έγραψε ότι ένας σκύλος κατάφερε να μπει σε ένα κοίλωμα, κάτω από το παλιό, πλακόστρωτο πάτωμα του σπιτιού.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει τα θεμέλια μιας παλιάς εξοχικής κατοικίας με ένα υπόγειο.

Μαντλίν: Το χωράφι στο Ανόβερο, οι έρευνες και το υπόγειο Facebook Twitter

Ένας γείτονας φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι το κελάρι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και δεν καλύφθηκε όταν κατεδαφίστηκε το υπόστεγο που υπήρχε στο χωράφι αυτό, στα τέλη του 2007. Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊχ, που είναι αρμόδια για την έρευνα, δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Σύμφωνα με τη HAZ, ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ο 43χρονος Κρίστιαν Μπ., ζούσε στο Ανόβερο το 2007, τη χρονιά δηλαδή που εξαφανίστηκε το μικρό κορίτσι. Οι γερμανικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ