«Το Λονδίνο θα είναι το πρώτο που θα βομβαρδιστεί σε ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο» απειλεί Ρώσος βουλευτής

«Το Λονδίνο θα είναι το πρώτο που θα βομβαρδιστεί σε ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο» απειλεί Ρώσος βουλευτής Facebook Twitter
0

H προπαγάνδα ενός πολέμου και δη πυρηνικού συνεχίζεται από μεμονωμένα άτομα, πολιτικούς και δημοσιογράφους, στη Ρωσία. 

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη της τρομοκρατίας πήρε ο Αντρέι Γκουρούλιοφ, πολιτικός της κρατικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές κατά του Ηνωμένου Βασιλείου στο κρατικό δίκτυο Rossiya 1. 

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο 54χρονος, το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδίσει η Ρωσία, αν ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. 

«Θα καταστρέψουμε όλους τους διαστημικούς δορυφόρους του εχθρού στην πρώτη αεροπορική επίθεση» απείλησε. 

«Κανείς δε θα ενδιαφερθεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, όλους τους βλέπουμε ως ΝΑΤΟ. Δεύτερον, θα περιορίσουμε όλο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100%. Τρίτον, σίγουρα δε θα αρχίσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί, θα είναι το Λονδίνο» συνέχισε. 

Ο 54χρονος που είναι μέλος της επιτροπής άμυνας της ρωσικής βουλής, πρόσθεσε πως «είναι ξεκάθαρο πως η απειλή στον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες». 

«Στο πλαίσιο της επιχείρησης θα καταστρέψουμε σημαντικές τοποθεσίες, η δυτική Ευρώπη θα αποκοπεί από προμήθεια ενέργειας και θα ακινητοποιηθεί. Όλες οι εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας θα καταστραφούν. Και στην τρίτη φάση, θα δω τι θα πουν οι ΗΠΑ στη δυτική Ευρώπη που θα προσπαθεί να συνεχίσει τον αγώνα της στο κρύο, χωρίς τρόφιμα και ηλεκτρισμό» απείλησε.

«Αναρωτιέμαι πως οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να μείνουν εκτός. Αυτό είναι ένα δύσκολο σχέδιο και σκοπίμως αφήνω εκτός συγκεκριμένες λεπτομέρειες γιατί δεν συζητιούνται στην τηλεόραση» σημείωσε ο στρατιωτικός. 

Σημειώνεται πως ο Γκουρούλιοφ είναι πρώην υποδιοικητής του νότιου στρατιωτικού τομέα της Ρωσίας και είχε υπηρετήσει στη Συρία. Βρίσκεται στη λίστα των αμερικανικών κυρώσεων λόγω των στενών δεσμών του με τον Πούτιν. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM