«Το Λονδίνο θα είναι το πρώτο που θα βομβαρδιστεί σε ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο» απειλεί Ρώσος βουλευτής

«Το Λονδίνο θα είναι το πρώτο που θα βομβαρδιστεί σε ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο» απειλεί Ρώσος βουλευτής Facebook Twitter
0

H προπαγάνδα ενός πολέμου και δη πυρηνικού συνεχίζεται από μεμονωμένα άτομα, πολιτικούς και δημοσιογράφους, στη Ρωσία. 

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη της τρομοκρατίας πήρε ο Αντρέι Γκουρούλιοφ, πολιτικός της κρατικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές κατά του Ηνωμένου Βασιλείου στο κρατικό δίκτυο Rossiya 1. 

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο 54χρονος, το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδίσει η Ρωσία, αν ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. 

«Θα καταστρέψουμε όλους τους διαστημικούς δορυφόρους του εχθρού στην πρώτη αεροπορική επίθεση» απείλησε. 

«Κανείς δε θα ενδιαφερθεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, όλους τους βλέπουμε ως ΝΑΤΟ. Δεύτερον, θα περιορίσουμε όλο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100%. Τρίτον, σίγουρα δε θα αρχίσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί, θα είναι το Λονδίνο» συνέχισε. 

Ο 54χρονος που είναι μέλος της επιτροπής άμυνας της ρωσικής βουλής, πρόσθεσε πως «είναι ξεκάθαρο πως η απειλή στον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες». 

«Στο πλαίσιο της επιχείρησης θα καταστρέψουμε σημαντικές τοποθεσίες, η δυτική Ευρώπη θα αποκοπεί από προμήθεια ενέργειας και θα ακινητοποιηθεί. Όλες οι εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας θα καταστραφούν. Και στην τρίτη φάση, θα δω τι θα πουν οι ΗΠΑ στη δυτική Ευρώπη που θα προσπαθεί να συνεχίσει τον αγώνα της στο κρύο, χωρίς τρόφιμα και ηλεκτρισμό» απείλησε.

«Αναρωτιέμαι πως οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να μείνουν εκτός. Αυτό είναι ένα δύσκολο σχέδιο και σκοπίμως αφήνω εκτός συγκεκριμένες λεπτομέρειες γιατί δεν συζητιούνται στην τηλεόραση» σημείωσε ο στρατιωτικός. 

Σημειώνεται πως ο Γκουρούλιοφ είναι πρώην υποδιοικητής του νότιου στρατιωτικού τομέα της Ρωσίας και είχε υπηρετήσει στη Συρία. Βρίσκεται στη λίστα των αμερικανικών κυρώσεων λόγω των στενών δεσμών του με τον Πούτιν. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM