Λαβρόφ: Οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ είναι χειρότερες από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου

Λαβρόφ: Οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ είναι χειρότερες από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου Facebook Twitter
EPA
0

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση είναι σήμερα χειρότερες από την εποχή του «ψυχρού πολέμου», διεμήνυσε μιλώντας στο BBC ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. 

Κατά την εποχή του ψυχρού πολέμου λειτουργούσαν οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπήρχε «η αρρώστια της ρωσοφοβίας», συνέχισε ο Λαβρόφ. .


«Δεν υπήρχε τέτοια ασθένεια ρωσοφοβίας, που μοιάζει με απόπειρα γενοκτονίας μέσω κυρώσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.


Ο Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κόσμος στην Δύση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, θα αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί η τρέχουσα παγκόσμιο συγκυρία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM