Λαβρόφ: Οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ είναι χειρότερες από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου

Λαβρόφ: Οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ είναι χειρότερες από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου Facebook Twitter
EPA
0

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση είναι σήμερα χειρότερες από την εποχή του «ψυχρού πολέμου», διεμήνυσε μιλώντας στο BBC ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. 

Κατά την εποχή του ψυχρού πολέμου λειτουργούσαν οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπήρχε «η αρρώστια της ρωσοφοβίας», συνέχισε ο Λαβρόφ. .


«Δεν υπήρχε τέτοια ασθένεια ρωσοφοβίας, που μοιάζει με απόπειρα γενοκτονίας μέσω κυρώσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.


Ο Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κόσμος στην Δύση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, θα αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί η τρέχουσα παγκόσμιο συγκυρία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM