Κρεμλίνο: «Δεν αποκλείεται συνάντηση μεταξύ Πούτιν - Ζελένσκι»

Κρεμλίνο: «Δεν αποκλείεται συνάντηση μεταξύ Πούτιν - Ζελένσκι» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

To Κρεμλίνο δεν αποκλείει μια συνάντηση μεταξύ των προέδρων Ουκρανίας και Ρωσίας, ωστόσο κάτι τέτοιο πρέπει να προετοιμαστεί ενδελεχώς ώστε να παράσχει αποτελέσματα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Πεσκόφ. 

Όπως σημείωσε, «πρώτα πρέπει οι αντιπροσωπείες και οι υπουργοί να προετοιμάσουν το έδαφος ώστε να διασφαλίσουν πως οι πρόεδροι δε θα συναντηθούν μόνο για το καλό της διαδικασίας, αλλά για να παράσχουν αποτελέσματα». 


«Η θέση της Ρωσίας δεν είναι μυστική. Έχει διατυπωθεί και τεθεί υπ'όψιν των Ουκρανών διαπραγματευτών. Περιμένουμε να λάβουμε τις διευκρινίσεις τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. 

Όπως είχε δηλώσει χθες, Πέμπτη και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ μετά τη συνάντησή του στην Αττάλεια με τον Ουκρανό ομόλογό του, Ντμίτρι Κουλέμπα, ο Πούτιν ποτέ δεν αρνήθηκε τις απ'ευθείας επαφές, ωστόσο, η Μόσχα δεν επιθυμεί συναντήσεις μόνο για το καλό των επαφών, αλλά και για την επίτευξη συγκεκριμένων συμφωνιών. 

Με πληροφορίες από Tass

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM