Κρεμλίνο: «Δεν αποκλείεται συνάντηση μεταξύ Πούτιν - Ζελένσκι»

Κρεμλίνο: «Δεν αποκλείεται συνάντηση μεταξύ Πούτιν - Ζελένσκι» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

To Κρεμλίνο δεν αποκλείει μια συνάντηση μεταξύ των προέδρων Ουκρανίας και Ρωσίας, ωστόσο κάτι τέτοιο πρέπει να προετοιμαστεί ενδελεχώς ώστε να παράσχει αποτελέσματα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Πεσκόφ. 

Όπως σημείωσε, «πρώτα πρέπει οι αντιπροσωπείες και οι υπουργοί να προετοιμάσουν το έδαφος ώστε να διασφαλίσουν πως οι πρόεδροι δε θα συναντηθούν μόνο για το καλό της διαδικασίας, αλλά για να παράσχουν αποτελέσματα». 


«Η θέση της Ρωσίας δεν είναι μυστική. Έχει διατυπωθεί και τεθεί υπ'όψιν των Ουκρανών διαπραγματευτών. Περιμένουμε να λάβουμε τις διευκρινίσεις τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. 

Όπως είχε δηλώσει χθες, Πέμπτη και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ μετά τη συνάντησή του στην Αττάλεια με τον Ουκρανό ομόλογό του, Ντμίτρι Κουλέμπα, ο Πούτιν ποτέ δεν αρνήθηκε τις απ'ευθείας επαφές, ωστόσο, η Μόσχα δεν επιθυμεί συναντήσεις μόνο για το καλό των επαφών, αλλά και για την επίτευξη συγκεκριμένων συμφωνιών. 

Με πληροφορίες από Tass

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ