Κέβιν Σπέισι: «Είμαι ομοφυλόφιλος, απολαμβάνω την παρέα των ανδρών»

Κέβιν Σπέισι: «Είμαι ομοφυλόφιλος, απολαμβάνω την παρέα των ανδρών» Facebook Twitter
Φωτ. Κέβιν Σπέισι / Glomex
0

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, με αφορμή μια προγραμματισμένη του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό.

Ωστόσο, κατά την παραμονή του στη χώρα ο Κέβιν Σπέισι έδωσε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», με τη δημοσιογράφο Άννα Κριθ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Είμαι ομοφυλόφιλος. Απολαμβάνω την παρέα των ανδρών. Νομίζω, ξέρετε, όσον αφορά το να είσαι σε μια σχέση, θα ήθελα πολύ να είμαι, αλλά είχα πολλά πράγματα στα οποία έπρεπε να επικεντρωθώ τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια και ο έρωτας δεν ήταν πραγματικά ένα από αυτά, αλλά ανυπομονώ για νέα ξεκινήματα με πολλούς τρόπους», ανέφερε αρχικά. «Λατρεύω τα παιδιά και έχω μια τόσο καλή σχέση με την ανιψιά μου, τον ανιψιό μου και τα παιδιά τους. Ναι, είναι κάτι που σίγουρα σκέφτομαι και θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει αλλά θα σε κρατάω ενήμερη», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός έχει ουσιαστικά απομονωθεί από τη βιομηχανία από το 2017, όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 14 ετών, ενώ ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες από άντρες.

Το 2023 κρίθηκε αθώος από 9 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και το 2025 κατατέθηκε νέα μήνυση εναντίον του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM