Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τορόντο

Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τορόντο Facebook Twitter
Φωτ: X
0

Αεροσκάφος της Delta Airlines συνετρίβη σήμερα κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όπως μεταδίδει η καναδική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σε ενημέρωση της διοίκησης του αερολιμένα στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), υπογραμμίζεται πως δεν υπάρχουν νεκροί μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος.

Η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επιβεβαιώνει πως οι περίπου 80 επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το αεροπλάνο. Το αεροσκάφος, ένα Bombardier CRJ-900, εκτελούσε την πτήση DL 4819 από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ.


Η καναδική τηλεόραση μεταδίδει βίντεο στο οποίο διακρίνεται το αεροσκάφος της Delta αναποδογυρισμένο στη χιονισμένη πίστα του διεθνούς αεροδρομίου Πίρσον.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ