Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τορόντο

Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τορόντο Facebook Twitter
Φωτ: X
0

Αεροσκάφος της Delta Airlines συνετρίβη σήμερα κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όπως μεταδίδει η καναδική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σε ενημέρωση της διοίκησης του αερολιμένα στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), υπογραμμίζεται πως δεν υπάρχουν νεκροί μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος.

Η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επιβεβαιώνει πως οι περίπου 80 επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το αεροπλάνο. Το αεροσκάφος, ένα Bombardier CRJ-900, εκτελούσε την πτήση DL 4819 από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ.


Η καναδική τηλεόραση μεταδίδει βίντεο στο οποίο διακρίνεται το αεροσκάφος της Delta αναποδογυρισμένο στη χιονισμένη πίστα του διεθνούς αεροδρομίου Πίρσον.

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM