ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Τζίλιαν Άντερσον ζητά από τις γυναίκες να της στείλουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους

ΗΤζίλιαν Άντερσον ζητά από τις γυναίκες να της στείλουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Τζίλιαν Άντερσον κάλεσε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί της ανώνυμα για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Η Τζίλιαν Άντερσον, η οποία υποδύεται τη σεξοθεραπεύτρια Jean Milburn στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Sex Education», δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και εξήγησε ότι «ξεκινά μια μεγάλη έρευνα για τις γυναίκες και το σεξ».

Η ηθοποιός στο βίντεο κάθεται σε μία δερμάτινη καρέκλα, απόλυτα συνυφασμένη με την εικόνα του τηλεοπτικού ρόλου που υποδύεται, και  ζητά από τις γυναίκες να της στείλουν τις «πιο προσωπικές τους επιθυμίες» για ένα βιβλίο που λέει ότι ετοιμάζει.

«Ξεκινώ μία τεράστια εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ και θέλω να ακούσω και εσένα. Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα επαναστατικό βιβλίο για τώρα και για τις μελλοντικές γενιές γράφοντας μου ένα γράμμα που θα ξεκινά με το, Αγαπητή Τζίλιαν» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από  σεξ, αλλά πολλοί από εμάς δεν μιλάμε για αυτό.

»Οι βαθύτεροι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένοι μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί» λέει στο βίντεο.

«Λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί σας» συνεχίζει. «Επιμελούμαι ένα βιβλίο με ανώνυμες επιστολές σας προς εμένα. Ένα βιβλίο που εξερευνά πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ, επειδή το σεξ αφορά τη γυναίκα και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συγκατάθεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο» λέει.

«Είτε είσαι 18 είτε 80 ετών, είτε σου αρέσουν οι άνδρες, οι γυναίκες, non-binary, κανείς και όλοι, Θέλω να μάθω τις πιο προσωπικές σου επiθυμίες». 

»Ας ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση μαζί και ας δημιουργήσουμε κάτι αποκαλυπτικό» λέει καλώντας όλες τις γυναίκες να μοιραστούν τις πιο κρυφές τους επιθυμίες, αυτές που δεν μπορούν να ομολογήσουν πιθανόν σε κανέναν.

Η Τζίλιαν Άντερσον, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990 υποδυόμενη την πράκτορα Σκάλι στη σειρά «The X-Files», έγραψε αυτή την εβδομάδα ένα άρθρο στον Guardian εξηγώντας το κίνητρο πίσω από το ασυνήθιστο αίτημά της.

Σε αυτό αναφέρθηκε στο βιβλίο της Nancy Friday «My Secret Garden: Women's Sexual Fantasies», το οποίο όπως λέει «ήταν επαναστατικό, προκλητικό» και έγινε «ένα βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν, ένα παγκόσμιο μπεστ σέλερ πολλών εκατομμυρίων, κλασικό βιβλίο».

Αν και δημοσιεύτηκε το 1973, η Άντερσον είπε ότι διάβασε το βιβλίο μόλις το 2018 καθώς προετοιμαζόταν για τον ρόλο της Milburn.

«Η αφιλτράριστη και οδυνηρή ειλικρίνειά του με συγκλόνισε», είπε η Άντερσον.

Ωστόσο, ρωτήθηκε και αν από τότε που ξεκίνησε η προβολή του «Sex Education», οι γυναίκες προσπαθούν να της εκμυστηρευτούν τα σεξουαλικά μυστικά και τα προβλήματά τους.

«Λοιπόν, δεν το κάνουν» απάντησε και «Αυτό είναι τελικά που μου έδωσε την ιδέα για ένα βιβλίο - έναν «Μυστικό μου Κήπο» για τον 21ο αιώνα, ας το πούμε έτσι - που θα είναι αποκαλυπτικό και βαθύ».

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων με Τραμπ: Τι δήλωσαν Ζελένσκι, Μερτς, Μακρόν, φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / Τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων με Τραμπ: Τι δήλωσαν Ζελένσκι, Μερτς, Μακρόν, φον ντερ Λάιεν

Στόχος των σημερινών διαβουλεύσεων, οποίες πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του καγκελαρίου Μερτς, είναι να βρεθεί κοινό έδαφος με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πριν συναντηθεί με τον επικεφαλής του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Αστυνομικοί του Σάρεϊ υποδύονται τους δρομείς για να συλλάβουν όσους παρενοχλούν γυναίκες που κάνουν γυμναστική

Διεθνή / Βρετανία: Αστυνομικοί υποδύονται τους δρομείς για να συλλάβουν όσους παρενοχλούν γυναίκες που κάνουν γυμναστική

Πιλοτική επιχείρηση της αστυνομίας του Σάρεϊ στη Βρετανία με γυναίκες αστυνομικούς ως δρομείς οδήγησε σε 18 συλλήψεις για παρενόχληση, σεξουαλική επίθεση και κλοπές
LIFO NEWSROOM
Καύσωνας και φωτιές σε Ισπανία και Τουρκία: Δεκάδες νεκροί, χιλιάδες εκκενώσεις

Διεθνή / Καύσωνας και φωτιές σε Ισπανία και Τουρκία: Δεκάδες νεκροί, χιλιάδες εκκενώσεις

Φονικές πυρκαγιές σαρώνουν Ισπανία, Τουρκία και Αλβανία, με δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες εκκενώσεις και ανυπολόγιστες καταστροφές - Υψηλές θερμοκρασίες και ξηρασία εντείνουν τον κίνδυνο
LIFO NEWSROOM
Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Διεθνή / Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Η πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ στον Βλαντίμιρ Πούτιν για συνάντηση στην Αλάσκα προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, καθώς μια συμφωνία που θα ευνοεί τη Μόσχα μπορεί να αποδυναμώσει την Ουκρανία και τη δυτική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM