Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter
0

Ο Ματέο Σαλβίνι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε τουριστικό θέρετρο που διοργανώνει beach party και, φορώντας το μαγιό του, ανέλαβε για λίγο χρέη DJ παίζοντας μουσική. 

Ο πρόεδρος της Λέγκας του Βορρά, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το θέρετρο Papeete Beach, στη βόρεια αδριατική ριβιέρα και, όπως σχολιάζουν οι επικριτές του, φρόντισε να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά. Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, που δέχεται σφοδρή κριτική εντός και εκτός συνόρων για τη στάση του απέναντι στην προσφυγική κρίση και τις μεταναστευτικές ροές, φωτογραφήθηκε με λουόμενους και ήπιε αρκετά μοχίτο αλλά, όπως σχολιάζει ο ιστότοπος Politico, δεν κάνει ακριβώς διακοπές.

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter

«Αν και σε μικρή ανάπαυλα, κατάφερε να διοργανώσει μια διαμαρτυρία και μερικές συνεντεύξεις τύπου για να επιτεθεί στις Βρυξέλλες και στους κυβερνητικούς εταίρους των Πέντε Αστέρων, πρόλαβε να προσβάλει έναν ρεπόρτερ που μαγνητοσκόπησε τον έφηβο γιο του να καβαλά ένα αστυνομικό τζετ σκι και επιτέθηκε στην κοινότητα των Ρομά, επειδή μία γυναίκα που μένει σε καταυλισμό στο Μιλάνο είπε ότι του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι», υπογραμμίζει το Politico. 

«Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, ο Σαλβίνι παραμένει σε μία αέναη καμπάνια. Οι επικριτές του τον κατηγορούν ότι ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε τηλεοπτικά σόου παρά στο γραφείο του, αλλά η στρατηγική του φαίνεται να έχει αποτελέσματα καθώς στις δημοσκοπήσεις η Λέγκα έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της από τις εκλογές του 2018 και πλέον φαίνεται να συγκεντρώνει το 38%». 

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Σάλβινι - που όπως φαίνεται δεν χάνει ευκαιρία για δημόσιες εμφανίσεις - συμμετείχε στο πάρτι και χόρεψε με άλλους υπόλοιπους παραθεριστές ενώ, κάποια στιγμή, το πλήθος τραγούδησε και τον ιταλικό εθνικό ύμνο. Οι εικόνες θύμισαν σε κάποιους πως ο Σαλβίνι είχε κάνει και στο παρελθόν τον dj, σε αντίστοιχο πάρτι το 2016. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM
«Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Διεθνή / «Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στο Πόρτλαντ, κάτοικοι του Gray’s Landing βιώνουν καθημερινά συγκρούσεις με ομοσπονδιακούς πράκτορες και διαδηλωτές - Δακρυγόνα, Εθνοφρουρά και μέτρα προστασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας
LIFO NEWSROOM