Ιταλία: Μωρό εννέα μηνών νεκρό από επίθεση του κατοικίδιου πιτ μπουλ της οικογένειας

Ιταλία: Μωρό εννέα μηνών νεκρό από επίθεση του κατοικίδιου πιτ μπουλ της οικογένειας	Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ατσέρα, κοντά στη Νάπολη, όπου ένα μωρό μόλις εννέα μηνών, η μικρή Τζούλια, έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση του πιτ μπουλ της οικογένειάς της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όταν ο σκύλος επιτέθηκε στο βρέφος ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του. Παρά την άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις, ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι η επίθεση προήλθε από αδέσποτο σκύλο. Ωστόσο, μετά την οργισμένη αντίδραση της συντρόφου του, η οποία εργαζόταν σε πιτσαρία την ώρα του συμβάντος, αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.

Ο ίδιος παραδέχθηκε στις αρχές ότι αποκοιμήθηκε και δεν αντιλήφθηκε την επίθεση του σκύλου, αδυνατώντας να αποτρέψει το μοιραίο.

Γείτονες ανέφεραν πως το συγκεκριμένο πιτ μπουλ ήταν επιθετικό και μάλιστα είχε επιτεθεί πρόσφατα σε άλλο κατοικίδιο, σκοτώνοντάς το.

«Οι γονείς της Τζούλια είναι καλοί άνθρωποι, αλλά μάλλον δεν κατάλαβαν τον κίνδυνο που διέτρεχε η κόρη τους», δήλωσε μία γειτόνισσα σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και έντονες συζητήσεις για την ευθύνη των κηδεμόνων σκύλων που χαρακτηρίζονται ως δυνατοί και επιθετικοί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέρνι Σάντερς:

Διεθνή / Ο Μπέρνι Σάντερς επαίνεσε τον Τραμπ και άσκησε κριτική στον Μπάιντεν - «Έκανε καλύτερη δουλειά»

«Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να σας πω ότι έκανε συνολικά καλή δουλειά - γιατί δεν ήταν καλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γερουσιαστής, αναφερόμενος στην πολιτική μετανάστευσης του Τζο Μπάιντεν
LIFO NEWSROOM
Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Διεθνή / Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Πώς το Βιετνάμ μεταμορφώνει τις διεθνείς συμμαχίες του, αναθερμαίνει τις σχέσεις με τη Ρωσία, αναζητά νέες ισορροπίες με τις ΗΠΑ και την Κίνα, και επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του στην Νοτιοανατολική Ασία
LIFO NEWSROOM
Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Διεθνή / Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Η πρωθυπουργός Ρουτζινιένε δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει το διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει μόνο πολύ περιορισμένες εξαιρέσεις για τους πολίτες της Λιθουανίας και της ΕΕ
LIFO NEWSROOM