Ισπανία: Πιθανό έγκλημα έμφυλης βίας η έκρηξη με τους δύο νεκρούς στο Όριο

Ισπανία: Πιθανό έγκλημα έμφυλης βίας η έκρηξη με τους δύο νεκρούς στο Όριο Facebook Twitter
0

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη στην πόλη Όριο στη βόρεια Ισπανία, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η αστυνομία της χώρας των Βάσκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική εφημερίδα Diario Vasco γράφει πως οι αρχές του Όριο, μιας κωμόπολης 6.000 κατοίκων κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, εξετάζουν την πιθανότητα να επρόκειτο για έγκλημα έμφυλης βίας.

Παράλληλα, το πρακτορείο EFE, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η έκρηξη προκλήθηκε από ένα πακέτο που κρατούσε το ένα από τα θύματα.

Ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 17.30 τοπική ώρα και δεν υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν για άλλα θύματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM