Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι - Φωταγωγήθηκαν τα Ηλύσια Πεδία

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι - Φωταγωγήθηκαν τα Ηλύσια Πεδία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ξεκίνησαν ήδη να μπαίνουν μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και το Παρίσι.

Το βράδυ της Κυριακής, σε μία φαντασμαγορική τελετή γεμάτη κόσμο, ο δήμαρχος του Παρισιού άναψε τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στα Ηλύσια Πεδία, δίνοντας έτσι το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατανάλωση ενέργειας, εξαιτίας του εντυπωσιακού στολισμού, αναφέροντας ότι έχουν αλλάξει σχεδόν εντελώς τον εξοπλισμό, προκειμένου να μειωθεί η ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται για την φωταγώγηση.

«Η κατανάλωση ενέργειας των φώτων στα Ηλύσια Πεδία ισοδυναμεί με την κατανάλωση σε ένα διαμέρισμα με τέσσερα άτομα. Από το 2007, καταφέραμε να μειώσουμε τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 98%, αλλάζοντας διαδικασίες, εξοπλισμό και προμηθευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περικοπές Τραμπ κλείνουν κλινικές για τον HIV σε δεκάδες χώρες

Διεθνή / Οι περικοπές Τραμπ κλείνουν κλινικές για τον HIV σε δεκάδες χώρες

Το πρόγραμμα που έσωσε 26 εκατομμύρια ζωές από τον HIV ξηλώνεται από τις περικοπές Τραμπ. Νέα έρευνα καταγράφει κλειστές κλινικές, 16.000 χαμένες θέσεις και υπηρεσίες πρόληψης που σταμάτησαν σε δεκάδες χώρες.
THE LIFO TEAM